Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu


st._germain.gif


Az Égi Mesterek üzenete az Önzetlenségről

Amit ti fejlett civilizációnak neveztek, azt mi innen igencsak fejletlennek látjuk.

Miért? Egy szerintünk fejlett civilizáció minden egyes tagja tisztában van azzal, hogy minden Egy, ahogy azzal is, hogy bármelyik tagja „vét” az Egység ellen, az az egész civilizációra hatással van, így rá is.

Amikor tehát valaki a saját érdekeit érvényesíti más kárára, azzal a leginkább magának okoz kárt. Mai társadalmatok jól tükrözi, mennyire nem vagytok tisztában ezzel az egyszerű Igazsággal. Mi innen úgy látjuk, mindegyikőtök hozzájárult egyéni szinten ahhoz, hogy világotok jelenleg olyan helyzetben van, amilyenben. Fel nem dolgozott sérelmeitek, fel nem vállalt felelősségetek egy-egy helyzetért, melyet ti okoztatok, rombolhat, belátásotok, örömötök, megbocsátásotok építhet. Jelenleg világotokban a düh, elkeseredettség, félelem végzi a legnagyobb romboló munkát, s tudatlanságotok folytán ti is könnyen rákapcsolódhattok ezekre az energiákra.

Érdemes emlékeznetek, hogy van választásotok és dönthettek másképp. A látszólag nehezebb út vezet az örömteli élethez, valójában az a nehezebb, melyen többségetek halad. „Nehéz sors” kifelezésetek nagyszerűen tükrözi ezt.

Az önzőség, egyéni érdekeitek „túlzott” érvényesítése nyújthat ugyan pillanatnyi előnyöket, hosszú távon azonban jelentős életminőség romláshoz vezethet, egyéni és közösségi szinten egyaránt.

Vajon milyen életet élhet az, aki „egy tál lencséért eladja a lelkét”, vagy az, aki hagyja éhezni a szomszédját arra hivatkozva, hogy a szomszéd élete nem tartozik rá? Ahogy figyeljük az eseményeket, vannak emberek, akik a „nehézségek” ellenére is teszik a dolgukat. A nehéz, lehúzó energiák között „boldogulni”, magas energiaszinten maradni nap, mint nap, hatalmas erőt, türelmet, kitartást és bátorságot igénylő feladat. Amennyiben napi szinten meditáltok, teret tisztítotok és időt szántok a belső munkára, azzal rengeteget tehettek egész világotokért, ami ezekben az átmeneti időkben, még nagyobb jelentőséggel bír. Ne feledjétek, a világot megváltani nem lehet, nem is dolgotok, elég, ha egyéni szinten megteremtetitek az élhetőbb, kiegyensúlyozott életet. Először önmagatokban teremtsetek békét, azután körétek gyűlnek a békére vágyók.

A „harchoz szokott” ember lehet, hogy nem érti meg ezt a hozzáállást. Önzőnek nevezhet benneteket, közömbösnek és érdektelennek. Számára az állandó cselekvés, ténykedés lehet a megoldás. Legtöbbször nincs tisztában saját motivációival és nincs rálátása arra, tetteinek mi lehet a következménye. Csak aki tisztában van tettei következményeivel, az tudja, bizonyos helyzetekben cselekedni érdemes, más helyzetekben pedig a nem cselekvés a leghelyesebb hozzáállás.

Vajon mi a közömbösség, érdektelenség, amikor tisztában vagytok tetteitek következményeivel, vagy mikor utána sem néztek, mik lehetnek azok?

Politikusaitok nagy károkat képesek okozni állandó cselekvéseikkel, s a bölcsesség hiányával. Igaz őket ti választottátok, így szerintünk nincs miért panaszkodnotok.

Minél többet adtok, annál többet kaptok. Ez az a hozzáállás életetekhez, melyet egy önző ember valószínűleg nem, vagy nehezen érthet meg. Világotokban jelenleg a „minél többet kapok, annál több mindenem lesz” igazsága uralkodik, melynek következményeit saját bőrötökön tapasztalhatjátok.

A jelenlegi, átmeneti időszak nagyszerűen alkalmas arra, hogy akik eddig „csak” kapni akartak, azok megtanulhassanak adni is, akik pedig eddig is adtak, azok még többet kaphassanak.

Tudjuk, hogy ez per pillanat nem tűnik megvalósíthatónak többségetek számára, azonban lehet, hogy csak azért gondoljátok így, mert nagyon sok információ nem jut el hozzátok a változásokról. A hatalom és a pénz emberei nem szívesen vallják be, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy ők szeretnék, belátás hiányában pedig a változást ugyan lehet egy ideig akadályozni, megakadályozni azonban nem.

Történelmetek nagyszerűen tükrözi ezt a folyamatot, még akkor is, ha rengeteg forrását meghamisították az idők során. Hamisítás nélkül túl egyértelmű lett volna az Igazság, miszerint a változás akkor is bekövetkezik, ha nem akarjuk.

(Hamisítás alatt a nem tényszerű, a valóságnak nem megfelelő informálást, az adott korszak hatalmi érdekeit szolgáló történelemírást értjük.) Hitler ugyan hatalomra jutott, azonban el is bukott.

Jelen időszakban megtapasztalhatjátok az önzőséget életetekben, környezetetekben, hogy meg tudjon születni bennetek az önzetlenség. Tudjuk, hogy többeteknek nagyon fájdalmas megtapasztalás ez, főleg azok számára, akik eddig jónak, tisztának és önzetlennek gondolták magukat.

Azt javasoljuk, ne mélyedjetek el a „bűntudat fertőjében”, nem érdemes, hiszen annyiszor megtettétek már ezt. Megfelelési kényszeretek is erősebben felszínre kerülhet ezekben az időkben és félelmetek mely kötelességtudatból fakad.

Azonosítsátok be ezeket az érzéseket, és engedjétek eltávozni őket, helyet adva az újnak. Mindegyikőtöknek van önző része, érdemes ezzel szembenéznetek. Lustaságotok, hiúságotok, gőgötök, érzelmi ragaszkodásaitok és a haláltól való félelmetek erős lehet. Ezek bizonyos helyzetekben arra ösztönözhetnek benneteket, hogy vegyétek el a másiktól azt, amire szükségetek van, vagy ha eddig adtatok, tagadjátok meg a további adást. Amennyiben a felemelkedés mellett döntöttetek, ezek a késztetések erősödhetnek, ezért érdemes emlékeztetnetek magatokat arra, hogy ahol nő a fény, ott nőhet a sötétség is.

A helyzet az, hogy nem tanultatok meg önzetlenül, elvárások nélkül adni, mert nem ezt tapasztaltátok életetek során.

A harcot már jól ismeritek, a békét még nem. Igaz, hogy ebbe a harcba már nagyon belefáradtatok, ám úgy gondolhatjátok, azt legalább ismeritek, ami jobb lehet a teljes ismeretlennél.

A béke ismeretlen, az önzetlen adás csakúgy, ahogy a boldog élet is.

Mi innen úgy látjuk, mindegyikőtök békére vágyik, mégis mintha az elszántság és a bátorság hiányozna többetekből, ahogy a felelősségteljes döntés is.

Pedig a segítségek egyre inkább érkeznek felétek, önzetlenül. Lehet, hogy nem úgy, ahogy elképzeltétek, de rengeteg segítséget kaptok. Érdemes alkalomadtán megállnotok rohanásaitok közepette és észrevennetek őket. Az önzetlenség gyakorlása, az elvárásoktól mentes adás, nem könnyű feladat. Éberségetek és tudatosságotok segíthet a helyzetek beazonosításában, hiszen nem minden az, aminek látszik. Ebben segítségetekre lehet az a döntés, hogy azt szeretnétek adni a másiknak, amire annak valóban szüksége van. Ezzel előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor a „nem adás”-sal adtok a legtöbbet, s önzőnek, érzéketlennek titulálhatnak benneteket, azonban ne feledjétek, az ítéletekkel mindig annak van dolga, aki ítélkezik.

Amennyiben vezetés alatt dolgoztok és adtok, hamarosan megtapasztalhatjátok az önzetlen adás örömét, melynél csodálatosabb dologgal valószínűleg kevéssel találkozhattatok életetekben.

 2012.04.08

 

Az Égi Mesterek (Jézus, Babaji, Buddha, Mária Anya, Mária Magdolna,

St. Germain stb.) üzenete alapján leírta: Serrano-Correcher Maria-Luisa

+36/20/9 362 411

masaserrano@gmail.com

www.ezohirnok.hupont.hu

www.bekeveled.hupont.hu

 

rafael3.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 120
Heti: 265
Havi: 1 961
Össz.: 525 260

Látogatottság növelés
Oldal: Az Égi Mesterek üzenete az önzetlenségről 2012.04.08
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »