Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu


st._germain.gif

Az Égi Mesterek üzenete a pénzről

Ebben az üzenetünkben lesznek olyan részek, melyeket előző üzeneteinkben már olvashattatok, kiemelt jelentőségüknél fogva, segítve a tudatosítást azonban megismételjük őket.

Az 5.-ik dimenzió alsó határán, a pénzzel kapcsolatos, 3.-ik dimenziós hitrendszereitek feloldása, még nagyobb jelentőséget kapott az utóbbi időben.

A pénz energia, mely akkor tud visszaáramolni, ha először azt kiadják.

Mire adtok ki pénzt? Értékesbe, vagy értéktelenbe?

Vajon számotokra mit jelent az érték?

A még több pénz, vagy valami más?

Az elmúlt pár ezer év során, alig változott az emberiség hozzáállása ehhez az eszközhöz, vagyis továbbra is célként, megszerezendő javaknak tekintetek rá és nem eszközként, mely segítségével értékes javakat lehetne teremteni.

Ha „rendelkeztek” pénzzel, azt inkább „befektetitek”,” lekötitek”,” megfosztjátok a mozgástól”, ahelyett, hogy áramoltatnátok.

Jelen világotok nagyszerűen tükrözi ezt a fajta szemléletet, melynek okozata a pénz megszerzéséért vívott állandó küzdelem. Mivel a küzdelem, harc, a 3.-ik dimenziós világ sajátossága, az alapelv az „erősebb, győz” lehet.

Mi innen úgy látjuk, jelen állás szerint, világotok pénztartalékainak jelentős része néhány nagyhatalmú ember kezében összpontosul, akik évről-évre gyarapítják vagyonukat, míg bolygótok lakosságának jelentős része, anyagilag egyre nehezebb életkörülmények közé kerülhet. Itt megjegyeznénk, vannak területei bolygótoknak, ahol számotokra „elképzelhetetlenül nehéz” anyagi körülmények között élnek az emberek, mégis jóval vidámabban, összhangban a természettel képesek létezni.

Ezek a harcok jelen vannak szinte minden közösségetekben, munkahelyeiteken, emberi kapcsolataitokban. Azt, hogy mennyire nem tanultátok meg a pénzzel való helyes bánásmódot, nagyszerűen tükrözi az a téves hitrendszeretek, hogy „üzletben nincs barátság”.

Nos, mi innen úgy látjuk, a jövő jól működő, üzleti társulásai, az „üzlet is, barátság is” alapelvén tudnak csak működni, bizalomra épülve.

Bár ez így nem egészen pontos megfogalmazás, mert a jövő társulásai egészen mások lesznek, mint amiről ma még fogalmatok lehet.

Többetek számára jelenleg érték az, ami még több pénzt termel. Az, hogy közben „sárba tiporjátok” az alapvető emberi, természeti kincseket, az sokszor meg sem fordul a fejetekben, ahogy az sem, hogy a még több pénz eléréséért sok esetben „értéktelen” dolgokat teremtetek.

„Ilyen az élet” és „az erősebb győz” hitrendszereitek hatalmas rombolást képesek véghezvinni egyéni és közösségi szinten egyaránt.

Egy szerintünk fejlett társadalom, sosem engedné meg, hogy tagjai szűkséget „szenvedjenek”, a ti fejlettnek nevezett társadalmatok pedig jelenleg még nagyobb „szűkséget” teremt.

Mindeközben egyre boldogtalanabbak lehettek, vagyis egyre nehezebben boldogulhattok.

Nos, ez azért is furcsa számunkra, mert tudomásunk szerint, valamikor mindegyikőtöknek voltak álmai, örömteli vágyai és úgy képzeltétek, boldog élet vár rátok. Mi történt időközben? Vajon megéri-e a boldogtalanságotok a pénzt? Fejlődés-e a „visszafejlődés”?

Cselekedeteitek alapján igen, mert a pénzzel való játék úgy tűnik, fontosabbá vált az örömteli életnél.

Mi nem azt mondjuk, hogy a pénz nem fontos dolog, hiszen pénzre legtöbbeteknek szüksége lehet, csak azt mondjuk, érdemes megtanulnotok a helyén kezelni ezt az eszközt.

Érdemes emlékeznetek arra, hogy minden Egy.

Az anyagi javak pótolhatók, az „emberiek” nem, még akkor sem, amikor azt állítjátok, mindenki pótolható.

Mi innen úgy látjuk, páran közületek megértették a fenti üzenet lényegét és arra törekednek, hogy ezzel összhangban éljék életüket. Ebben az átmeneti időszakban ez néha nehézséget jelenthet számotokra, hiszen a megértés különböző szintjein álltok. Az adás-elfogadás egyensúlyát egyéni szinten sok-sok tapasztalat és türelem útján lehet megtanulni. Ezeket a tapasztalatokat élhetitek meg mostanában, egyre fokozottabb formában, ami nagy segítséget jelenthet számotokra az 5.-ik dimenziós működés elsajátításához.

Mivel az 5.-ik dimenzióban gondolataitok szinte azonnal materializálódnak, téves hitrendszereitek feltisztítása jelenleg kiemelt fontosságú.

Ez a megvalósulásig segítséggel működhet, melyet érdemes mindenkinek kérnie és elfogadnia. Égi segítséggel, vagy égi csatornával rendelkező szakember segítségével.

Ki az égi csatornával rendelkező, felelősségteljes szakember?

Először is, ha „főleg” igényeket elégítetek ki, szolgáltatásokat nyújtotok, azzal semmi baj nincs, csak legyetek tisztában azzal, hogy ezt teszitek és ennek semmi köze nincs az Égi Vezetéshez. Azok, akik azt adják a másiknak, amire annak szüksége van és anyagilag esetleg nehezen boldogulnak, javasoljuk a földi törvényekkel való megismerkedést és a rendszerekkel való megbarátkozást.

Lehetséges, hogy azt tegyétek, amit a legjobban szerettek és abból, anyagi szempontból is jól megéljetek.

Lehetőségetek van az is-ek megvalósítására.

Bolygótoknak nagy szüksége van égi csatornával rendelkező, felelősségteljes szakemberekre, akik „nem szenvednek szükséget” semmiben sem.

 

Jelen világotokban még több minden pénzbe kerül.

Az, hogy mire adtok ki pénzt, mit tartotok értéknek életetekben, egyedül a ti felelősségetek, azonban ha egy rendszer szolgáltatásait igénybe veszitek, mert úgy gondoljátok, az a szolgáltatás segíthet nektek céljaitok megvalósításában, lehetőleg tartsátok tiszteletben annak a rendszernek a működését, még akkor is, ha nem értetek egyet annak bizonyos dolgaival.

A számlák, adók rendszeres befizetése legalább annyira fontos dolog, mint a napi szintű tértisztítás.

Az 5.-ik dimenzióban jóval gyorsabban zajlik minden, mint a 3.-ban, így az 5.-ik dimenziós működést ráerőltetni a 3.-ra nem érdemes, nem is működőképes, ahogy fordítva sem.

Együttműködések útján tudtok tovább haladni.

Vannak tanítóink a Földön, akik tisztában vannak a Bőség fogalmával és Bőségben is élnek, azonban odáig érdemes el is jutni.

Tudjuk, hogy az Égi törvényeket lehozni a Földre nem mindig egyszerű, azonban nem is állította senki, hogy ez egyszerű lenne.

Van aki „otthonosabban” mozog a földi törvények területén és „nehezebben” az égiekén, van, aki fordítva. Amennyiben ezt felismeritek és képesek vagytok segíteni egymásnak, és tanulni a másiktól, óriási eredményeket érhettek el.

Mi innen úgy látjuk, rendkívül egyszerű lenne megoldást találnotok bolygótok jelenlegi problémáira, csakhogy a ti szemszögötökből ez „lehetetlennek” tűnhet.

Mindössze az egyéni érdekeiteket lenne érdemes „feláldoznotok” az Egészért.

Fejlődés „áldozat” útján lehetséges, ami nem azonos a vallásaitok által sokszor félremagyarázott áldozattal.

Amennyiben definiálni szeretnétek a fogalmat, áldozat alatt értjük azt a hitrendszert, szokást, érzést, tárgyat stb., amiről felismerhetitek, hogy már nem szolgálja a fejlődéseteket, és amit képesek vagytok önként, szabad akaratotokból elengedni erős ragaszkodásaitok „ellenére” is.

A hangsúly az önként és a szabad akaratotokból kifejezéseken van.

Itt szeretnénk konkrét példát leírni, hogy jobban értsétek, illetve rávilágítanánk a vezetés alatt végzett terápiák pénzügyi vonatkozásaira is.

Előfordulhat, hogy valaki nagyon „beleragadt” az anyagba, az anyagi világba, s élete olyannyira „élhetetlenné” vált, hogy megszületett benne az elhatározás a változásra. Az illető valószínűleg előbb-utóbb felkeres egy szellemi tanítót, terapeutát.

A tanító „jobbik esetben” azt adja a számára, amire adott helyzetben valóban szüksége van, a terápiáért pedig az illetőnek érdemes kifizetni egy bizonyos összeget. Miért?

Mert a terápiáért kifizetett összeggel jelzi a segítséget kérő, változtatási szándékának komolyságát. A pénz az anyagi világot szimbolizálja, melyet feláldoz az illető saját spirituális fejlődése érdekében.

A vezetés alatt dolgozó tanító a terápia ideje alatt, összeköttetést létesít az Égi világ és a segítséget kérő között. Mivel a tanító valószínűleg évek óta dolgozik folyamatosan saját blokkjai feloldásán és tisztítja „közvetítő” csatornáját, így hozzáférhet az Isteni Forráshoz. Teste eszköz, melyen keresztül a szellemi segítség el tud jutni a segítséget kérőhöz. Mivel a terapeuta fizikai testének is vannak szükségletei és ez a test hosszú távon úgy tud csatornaként működni, ha rendszeresen táplálják, ezért a terapeutának érdemes elfogadnia az áldozatként felajánlott pénzt, biztosítva ezzel az adás-elfogadás egyensúlyát egyéni és közösségi szinten egyaránt.

Ezt azért tartjuk fontosnak leírni, mert több helyen tapasztaljuk a spirituális szolgáltatások elterjedését, melyek kifejezetten anyagi motivációjúak.

Ismételjük, ezekkel semmi baj nincsen, azonban ha valaki ilyen szolgáltatást vesz igénybe, érdemes tisztában lennie saját motivációjával. Annak, aki valóban változtatni szeretne az életén, annak ajánljuk tudomásul venni, hogy a valódi segítség ritka esetben egyezik meg az elvárttal. Lehet, hogy nem fog neki tetszeni, amit hall.

Amennyiben ezt nem vállalja, nyugodtan igénybe veheti az olyan szolgáltatásokat ahol elvárásainak megfelelő választ kaphat, ezért fizethet is, azonban valódi áttörésre valószínűleg nem fog sor kerülni az életében ennek hatására.  

A spirituális „szolgáltatóknak” pedig azt javasoljuk, döntsék el, hogy valóban a felemelkedést választják, vagy maradni szeretnének a 3.-ik dimenziós működésben.

Aki törekszik arra, hogy a felemelkedési folyamatokkal összhangban élje életét, annak az elkövetkezendő időszak nagyon sok csodálatos tapasztalatot hozhat.

Első lépésként azonban a legfontosabb a felismerés, hogy van megoldás és ezért érdemes tevékenykednetek.

Jelen átmeneti időszakban még inkább, mint valaha számítunk azokra, aki évek óta dolgoznak saját hitrendszereik feltisztításán. Egyre többen vagytok, ez pedig hatalmas erő, ezt ne feledjétek, főleg akkor ne, mikor kétségek gyötörnek benneteket.

Nem vagytok egyedül, ideiglenes „elszigeteltségetek” társaitoktól pedig csupán egyéni felkészítésetek időszaka.

Bolygótok történései egyre több embert rádöbbentenek arra, hogy a megoldás nem ott van, ahol eddig keresték.

Nekik szükségük lesz a segítségetekre hamarosan.

 2012.04.08

 

Az Égi Mesterek (Jézus, Buddha, Babaji, Mária Anya, Mária Magdolna,

St. Germain, stb.) üzenete alapján leírta: Serrano-Correcher Maria-

Luisa

+36/20/9 362 411

masaserrano@gmail.com

www.ezohirnok.hupont.hu

www.bekeveled.hupont.hu

 

 

 saci_kaldeus.gifWeblap látogatottság számláló:

Mai: 214
Tegnapi: 68
Heti: 871
Havi: 2 567
Össz.: 525 866

Látogatottság növelés
Oldal: Az Égi Mesterek üzenete a pénzről 2012.04.08
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »