Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu


koponyacskak.jpg


A Kristálykoponyák Tanácsának üzenete a médiáról (televízió, rádió, írott sajtó, internet)

Következő üzenetünket azért szeretnénk lediktálni, hogy tisztában legyetek a média adta lehetőségekkel, ahogy a lehetséges „buktatóival” is.

 A média szerte a világon hosszú ideig a „Hatalom eszközeként” működött, ami valószínűleg már nem lesz így sokáig. Igaz, ez nagyrészt múlik azon, mennyire tudtok egyéni szinten fejlődni. Hogy mit nevezünk „Hatalomnak”, azt hamarosan elmondjuk.

Valamikor az emberiség közvetlen összeköttetésben állt az Égi Világgal, azaz az embereknek tiszta kapcsolata volt a Szellemmel, tudásukat onnan merítették. Egységben léteztek a természettel, az Univerzummal. Ez egy nagyon szép időszaka volt léteteknek, melyről többeteknek maradtak fenn emlékei és Aranykornak neveztétek el.

Ám az önzőség, egyéni érdekeitek erőteljesebb érvényesítése egyre inkább „elhatalmasodott” rajtatok, ami törvényszerűen magával hozta az Égi Csatornáról való lecsatlakozást és az egész emberiség bukását, azaz alacsonyabb energiaszintre való süllyedését. A Sötétség elhatalmasodott rajtatok, egyre távolabbra kerültetek az Egységtől, a Fénytől. Amikor már a Földbolygó egész létét veszélyeztette „lealacsonyodásotok”, megérkezett közétek Jézus, hogy „életével” és „halálával” segítsen megállítani és visszafordítani ezt a folyamatot. Jézus szerepének részletezésébe most nem bocsátkozunk, mert ennek az üzenetnek nem ez a célja. Aki mélyebben szeretne megismerkedni szeretett Mesterünk „munkásságával”, az meg fogja találni az ehhez szükséges írott anyagokat, amennyiben tiszta szívvel keresi azokat. Az ő segítsége nélkül, az emberiség már „elpusztult” volna. Maga a felemelkedési folyamat, azóta tart. Ezt azért tartjuk fontosnak tudatosítani, mert úgy látjuk többen közületek tévesen „aktuális” újdonságnak tartják a felemelkedést és hajlamosak valami fajta „privilégiumnak” tekinteni, hogy éppen a jelenlegi időkben születhetett le a Földre.

Mi innen úgy látjuk, ideje abbahagynotok egótok „fényesítését” és „kiváltságos”-nak vélt helyzetetek megerősítését, mert ez se a ti egyéni, se a közösségi folyamataitokat nem segíti. A felemelkedési folyamat több, mint 2000 éve zajlik, az pedig, hogy milyen ütemben, rajtatok is múlik. Ezért nem lehetnek „hitelesek” azok a jóslatok, melyek bizonyos dátumokra, évekre jelölnek átlépéseket, fordulatokat. Vannak időszakok, mikor lehetőségetek van „nagyobb lépések” megtételére fejlődésetek útján, azonban ha nem éltek ezekkel a lehetőségekkel, a változás nem történik meg egyéni szinten és „kritikus tömeg” hiányában közösségi szinten sem. Pontosabban a változás megtörténik, csak lehet, hogy a következményeknek nem fogtok örülni.

Valamikor, amikor még képesek voltatok a Szellemmel való kapcsolatra, kommunikációtok is egészen másképpen működött, mint manapság. Telepatikus úton kommunikáltatok egymással, ismertétek a teleportációt és még sok minden mást. Ezek a képességek mindegyikőtökben megvannak ma is, csak elfelejtettetek élni velük. Anyagba süllyedt világotok ezért olyan csatornákat hozott létre, melyek „vételére” többségetek képes. Ez a csatorna a média, azaz a médiumok, mint a televízió, rádió, írott sajtó, internet.

Jelen világotokban, az emberek nagy része innen „kapja”, vagy „szerzi” információit az őket körülvevő világról, vagy ezeken keresztül ad információkat nagyobb tömegek számára.

A „Hatalom emberei” igen hamar felismerték, mekkora erővel bír ezeknek a csatornáknak a birtoklása, hiszen a rajtuk áthaladó információkkal és a félelem energiájának közvetítésével, tömegeket lehettek képesek félelemben, azaz tudatlanságban, sötétségben tartani és ezzel manipulálni.

Itt pedig tisztázzuk, mit is jelent számunkra a „Hatalom embere” kifejezés. Minden egyes ember, aki nem tiszta szándékkal, felelőssége teljes tudatában közvetít információkat egy ilyen csatornán keresztül, az valójában visszaél a hatalmával és ezzel vét az Egység ellen. „Hatalom emberének” nevezzük azt az embert, aki bármilyen oknál fogva visszaél hatalmával. Tudjuk, ezt legtöbben tudatosan, vagy tudatlanságotoknál „fogva” megteszitek, azonban itt azt is megjegyeznénk, hogy ebben a lehetőségekkel teli időszakban, melybe leszülettetek, rengeteg alkalmatok van a jóvátételre is.

Valójában ettől „különleges” ez a mostani időszak. Mindazok, akik bevállalták a leszületést ezekben az időkben, egyben vállalták azt is, hogy jóváteszik mindazt, amit korábban elvétettek.

Visszatérve a médiára, leírtak vonatkoznak azokra is, akik e-mail-eket továbbítanak közösségek számára, weboldalakat üzemeltetnek, újságokban publikálnak, vagy egyéb médiumokon keresztül továbbítanak információkat. Ezekért a csatornákért amióta léteznek, hatalmas harcok folytak, amik a ti időtökben is jelen vannak, így mindenkinek, aki él ezeknek a csatornáknak a lehetőségeivel, köze lehet a hatalom kérdésköréhez.

Tanulási lehetőségeitek tehát vannak. Mivel az információáramlást ezek az eszközök jelenleg jelentősen megkönnyíthetik, érdemes élnetek velük. Kérdés az, milyen céllal és milyen információkat továbbítotok rajtuk, illetve tisztában vagytok-e annak a következményeivel, amit elindítotok.

Mi innen úgy látjuk, hogy a média mint csatorna, jelentősen átalakul a közeljövőben. Közeleg az az idő, mikor már nem lesz szükségetek ezekre az eszközökre, mert ismét képesek lesztek kommunikálni a Szellemmel, ez azonban közösségi szinten még „arréb” van.

Ami miatt most ezt a témát aktuálisnak szánjuk az az, hogy egyre több tanítót, ezotériával foglalkozó szakembert, terapeutát kérnek fel médiumok publikálásra, televíziós, rádiós beszélgetésekre, ti pedig úgy látjuk, nem mindig vagytok tisztában azzal, mi is lenne a dolgotok. Előfordul, hogy nem vállaltok el beszélgetést, mert a meghatározott témát érzitek „korlátozónak”, vagy igyekeztek megfelelni a riporterek kérdéseinek, esetleg olyan írásokat publikáltok, melyek a lapok igényeihez vannak igazítva elsősorban és nem arról szólnak, amit valóban gondoltok a témáról. Van olyan, hogy valaki a felelősségtől riad meg, mert a múltban megélhette, mit is jelent „nem hozzáértően hozzányúlni” egy spirituális témához és megtapasztalni ennek következményeit. Ez nem baj, ez a tanulási folyamatotok része, ennek megfelelően pedig mindig azt vonzzátok be életetekbe, ami a hitrendszeretetekkel megegyező. Amennyiben eldöntitek, hogy felvállaljátok a nyilvánosságot és vezetés alatt, felelősségetek tudatában, tiszta szándékkal akartok élni a csatornák adta lehetőségekkel, meg fognak érkezni életetekbe az olyan felkérések, melyek ezt lehetővé is fogják tenni. Nektek csupán annyi a dolgotok, hogy átadjátok az információkat, az, hogy ezek a hallgatókban, nézőkben, olvasókban mikor tudatosodnak, nem tartozik rátok, nem a ti dolgotok.

Ne feledjétek, amennyire a „Hatalom emberei” a félelem energiáit igyekezhetnek eljuttatni ezeken a csatornákon keresztül, annyira ti is el tudjátok juttatni a magasabb frekvenciákat az emberekhez, mellyel tisztíthatjátok a köztudatot és magát a csatornát is.

Az utóbbi időben, főleg a tehetségkutató műsoroknak köszönhetően, egyre több „született tehetség”, ahogy mi nevezzük, „tiszta csatorna” kapott lehetőséget a médiában való megjelenésre. Ennek mi nagyon örülünk, hiszen áldásos tevékenységük, 1-1 dalban, előadásban rengeteg ember lelkében ébresztheti fel a reményt és a hitet, ami jelentősen hozzájárulhat a felemelkedési folyamatok elősegítéséhez és a nézők magasabb energiaszintre emeléséhez. Ezek a tiszta energiák tömegekhez képesek eljutni a televíziós, rádiós csatornáknak köszönhetően. A média nagyszerű eszköze lehet ezeknek a folyamatoknak a tudatosítására, ez a feladat pedig azokra vár, akik ezt képesek vezetés alatt megtenni. Felelősségetek tehát óriási, ugyanakkor, mint tudjátok, sosem kaptok olyan feladatot, melyet ne tudnátok megoldani.

Fentiek vonatkoznak azokra is, akik spirituális, ezoterikus témájú e-mail-eket továbbítanak,  ilyen jellegű weboldalakon publikálnak, illetve spirituális témákhoz bármilyen formában hozzányúlnak ilyen fórumokon. Nagyon nem mindegy, miket továbbítotok, miket közvetítetek, mert világotok jelenleg igen „kényes” egyensúlyi helyzetben van. Érdemes minden esetben végiggondolnotok, mit indítotok el 1-1 folyamattal, vagy kikérnetek nálatok bölcsebbek tanácsát.

A média hatalom, mellyel élhettek, vagy visszaélhettek. Mindkét döntéseteknek meglesznek a maguk következményei, melyek nem büntetések, vagy elismerések, hanem tanulási folyamatotok részei.

2012.05.01


A Kristálykoponyák Tanácsának üzenete alapján leírta: Serrano-Correcher Maria-Luisa

+36/20/9 362 411

masaserrano@gmail.com

www.bekeveled.hupont.hu

www.ezohirnok.hupont.hu


rafael3.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 214
Tegnapi: 68
Heti: 871
Havi: 2 567
Össz.: 525 866

Látogatottság növelés
Oldal: A Kristálykoponyák Tanácsának üzenete a médiáról 2012.05.01
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »