Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu


babaji.jpg


Az Égi Mesterek üzenete a Hitről 2.

Világotok elérte az 5.-ik dimenzió alsó határát, s ezzel új, számotokra eddig ismeretlen helyzetekkel találkozhattatok. Lehetséges, hogy a régi, eddig jól bevált technikák egyre kevésbé működnek életetekben, a megoldás számotokra pedig jelenleg nem látható. Ez némi zavart okozhatott, főleg azoknál, akiknek a biztonságot külső dolgok jelentik, mint a munka, lakás, pénz, házasság, gyermek.

Mi innen úgy látjuk, nem egészen úgy alakulnak a dolgaitok, ahogy elképzeltétek. Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, ez nem baj, ez a változás természetes velejárója és remélhetőleg ennek szépségét, hamarosan egyre többen megtapasztaljátok.

Az 5.-ik dimenzió alsó határán, egyre gyorsabban változhat hozzáállásotok ezekhez a külső dolgokhoz. Lehet, hogy amit pár hete fontosnak gondoltatok, az mára jelentéktelennek tűnik, s amennyiben ezt felismertétek, az megint csak zavart okozhatott.

Hát nem csodálatos az elme?

A pénzhez való hozzáállásotok is változásban van, azonban az elmúlt több ezer év alatt felhalmozott és csak részben letisztogatott akadályozó hitrendszereitek elengedése, úgy tűnik, nem zökkenőmentes. Ez jelenleg rengeteg türelmet igényel részetekről, elsősorban önmagatokkal kapcsolatban.

Most elsősorban a spiritualitással napi szinten foglalkozó tanítókhoz, terapeutákhoz szeretnénk szólni, illetve azokhoz, akik rendszeresen foglalkoznak önismerettel, elmélyedtek az ezoterikus tanokban. Tudjuk, hogy rengeteg a dolgotok. Mivel ti vagytok azok, akik szavainkat eljuttatjátok a többi emberhez, azokhoz, akik még nem találták meg a kapcsolatot velünk, felelősségetek óriási. Sok minden múlik azon, milyen példát mutattok tanítványaitoknak.

Mivel a pénz, évezredeken át működött értékmérő eszközként világotokban, pénzhez való hozzáállásotok nagyszerűen tükrözi, mit tartotok értéknek és mit nem.

Bizonyára közületek többen jártak már ezoterikus tanfolyamokon, maguk is szerveztek ilyet, s ezeket a rendezvényeket elnézve, könnyen alakulhatott ki az a téves nézet, hogy akkor lesz több látogatója egy tanfolyamnak, ha a tanító azt adja tanítványainak, amit azok elvárnak tőle, azaz amire igény van. Amennyiben azt adjátok, amire a másiknak valóban szüksége van, akkor lehet, hogy nem lesz annyira „népszerű” a tanfolyamotok, és így a tanítványok „megcsappanásával”, anyagi bevételetek is csökkenhet.

Ez egy olyan tévhit, mely rengeteg tanítót, tant, spirituális irányzatot vitt és vihet tévútra, „lealacsonyítva” a történetet anyagi, üzleti szintre. Ismételjük, ez nem baj és a 3.-ik, „alacsonyabb” dimenziós működésbe „bele is fért”, csakhogy a Föld jelen állás szerint elérte az 5.-ik dimenzió alsó határát, azaz az eddig megszokott működések elkezdtek „nem beleférni”, nem működni.

Problémát az jelenthet, ha egy ilyen történetet működtető „felelős” személy ezzel nincs tisztában és mindeközben meg van győződve arról, milyen nagyszerű dolgokat is tesz ő.

A spirituális úton rengeteg az „útvesztő”, s ezek egy részébe minden útkereső belebotolhat és bele is botlik.  

Ezek a „félrecsúszások” a ti tapasztalataitok, a tanítóitok, ezek segíthetnek eljutni célotokhoz.

E tapasztalatok nélkül nem jutnátok el Valódi Célotokhoz, ezért rendkívül értékes ajándékok.

Kérdés, hogy mi a célotok és mi motiválja tetteiteket.

Ha egy tanító valóban tisztában van azzal, hogy ő is tanítvány, s megfelelő alázattal törekszik saját „elcsúszásai” kijavítására, tanítványai ezt a példát fogják látni maguk előtt. Ha a tanár spirituális gőgtől átszellemülve, képességei nagyságának tudatában, hatalmas összegekért hajlandó csak tanítani, az ő tanítványai ezt a példát fogják látni maguk előtt.

Természetesen mindenkinek és mindennek azzal van dolga, amivel és ez így van rendjén.

Mi nem azt mondjuk, hogy ezen a pályán a tisztességes tanítók nem juthatnak hozzá sok pénzhez, hanem azt, hogy a tisztességesek, kitartóak, alázatosak, az igazán elszántak olyan kincsekhez juthatnak, melyekről nem is álmodtak.

Lehet, hogy ez a mondatunk többetekben kellemetlen érzeteket szabadít fel, ezért javasoljuk a háttér okok megvizsgálását és a hithez való viszonyotok újragondolását.

Mi mindig is ezt mondtuk nektek az elmúlt sok-sok ezer évben, ám közületek ezt csak nagyon kevesen értették meg, hitték el teljes szívükből és még kevesebben valósították meg.

Vajon mi van a megértésetekkel és a hitetekkel most? Mi van a cselekvésetekkel?

Míg az üzleti életben többé-kevésbé „fel van vállalva” az anyagi haszonszerzés, mint motiváció, ezoterikus „berkekben” ez nagyon ritka. Gyakran előfordul az „álszentség”, azaz amikor Istenre hivatkozva, szedtek be pénzeket, minden különösebb hit nélkül hivatkozva a spirituális törvényszerűségekre, vagy ki sem ejtitek a pénz szót, nemhogy a profitét.

Vannak társaságok, akik komplex spirituális marketingstratégiával és pr rendszerrel, logikusnak tűnő, precízen megfogalmazott motivációval gyűjtik „híveiket”. Ezekben a rendszerekben „profi módon” lehet „elbújtatva” a pénzügyi motiváció és a hatalom összpontosítására tett erőfeszítés, ami igen erős szélsőségekbe csaphat át egy erőteljes spirituális egó támogatásával.

Az elme rendkívül találékony.

A „másik oldalon” állhatnak a pénzügyileg kevésbé jól „menők”. Náluk az ok lehet például a felelősség fel nem vállalása, hiszen ha rendszeresen dolgoznának egy adott helyen, adott óradíjért, akkor anyagi felelősséget is érdemes lenne vállalniuk, ami megterhelő lehet a számukra. Az „azt csinálom, mondom, amit akarok és akkor, amikor én akarom”, hozzáállással rendelkező személyek lehet, hogy látszólag elkerülik a felelősségvállalást életükért, azonban ez hamarosan megmutatkozhat náluk okozatként, anyagi szükség formájában. Az is előfordulhat, úgy gondolják letisztogatták pénzhez kapcsolódó hitrendszereiket, ami valójában nincs így, s az egyre elszaporodó, általuk „felhígult”-nak, „pénzorientált”-nak minősített ezoterikus társulások csak megerősíthetik abbéli hitüket, hogy a pénz „mocskos” dolog.

Innen már csak egy lépés lehet csalódásuk az ezotériában, a spirituális útban és a „hátraarc”, mely ezen a pályán csak egy darabig lehetséges, egy idő után nem. Miért? Mert az önismeret útját járó egyén, egy fejlődési szakaszt átlépve, nem lesz képes hazudni önmagának, s ha meg is próbálja, a lelkében eluralkodó űr egészen addig figyelmeztetheti meg nem oldott problémáira, ameddig fel nem oldja azokat.

Mi nem azt mondjuk, hogy a fentebb leírt példák valamilyenek, miért is minősítenénk? Mindegyik hozzáállásnak megvan a maga helye és szerepe. Amennyiben tisztában vagytok valódi motivációitokkal, ezekkel az égvilágon nincs semmi „baj”, ha nem akkor sem, ez csupán annyit jelent, van még mit tanulnotok.

Többen vannak, akik azért fordítottak hátat az ezotériának, mert állítólag felismerték, mit is jelent a Fényben élni és sokszor „lekezelő” módon nyilvánulnak meg azok felé, akik ezt még nem tapasztalták meg. Nekik szeretnénk üzenni, hogy azok a tanítóink, akik valóban a Fénybe értek, mindig is sokat dolgoztak és dolgoznak. Visszamentek az alacsonyabb energiaszinten működő társaik közé, hogy a lehető legérthetőbben, leg szeretettel teljesebben átsegítsék őket a folyamataikon. Ami közös bennük, az az, hogy azt adják a másiknak, amire annak valóban szüksége van, s ez bizony az esetek többségében nem egyezik meg azzal, amit a másik elvár. Mindezt nem azért teszik, mert mi mondtuk nekik, hanem azon egyszerű oknál fogva, mert megértették, ez részükről a legtermészetesebb dolog. Örömmel, szabad akaratukból tették és teszik a dolgukat ma is. Tudjuk, hogy a spirituális egó nagyon ravasz és találékony tud lenni, ugyanakkor elengedésével hatalmas lépést tud tenni az illető fejlődési útján.

Igaz tanítókra pedig nagy szükség van a bolygótokon.

Vannak olyan „mestereitek”, akik úgy gondolják, bőven elég meditálniuk és köréjük rendeződnek anyagi dolgaik. Egy bizonyos rezgésszinten ez valóban lehetséges, hiszen Jézus képes volt materializálni az anyagot és vannak más csodálatos Mestereitek, akik ezt nem egyszer megtették. Ameddig ez veletek nem történik meg, javasoljuk, a meditáció mellett, cselekedjetek is, például hirdessétek meg tanfolyamaitokat, hátha ezen a csatornán keresztül is értesülhetnek leendő tanítványaitok tanítási szándékotokról.  A telepátia, távérzékelés évezredek óta működő dolgok, csak többségetek jelenleg még nem tanult meg élni eme képességeivel, s információkat egyelőre más csatornákon keresztül képes fogadni, mint a média, internet, vagy a mobiltelefon.

Jelenleg még sok a 3.-ik dimenziós működési „modell” világotokban és az információáramoltatás a legtöbb helyen „pénzbe” kerül. Ez van, ezt érdemes elfogadnotok. Ahány hely, annyi szokás, annyi rendszer, annyi szabály. Az adott helyre vonatkozó szabályok nem akadályok, hanem segítségek, hogy könnyebben eligazodjatok ezekben az átmeneti időkben. Ha együttműködésre törekedtek, és nem a saját „rendszereiteket” igyekeztek a másikra erőltetni, előrébb juthattok.

Érdemes összhangot teremtenetek az Égi és a Földi törvények betartása között, még akkor is, ha ezek közül többel jelenleg nem értetek egyet.

A pénz energia, mely visszaáramlik, ha szívesen adjátok ki. Eme egyszerű törvényről valamiért mégis hajlamosak vagytok megfeledkezni, s nem adtok ki pénzt olyan dolgokra, melyek segíthetik fejlődéseteket, olyanokra pedig adtok, melyek már egyáltalán nem.

Nos, ha csak kapni akartok, adni pedig nem, az nem fog működni az 5.-ik dimenzióban. Ezt nem mi találtuk ki, ez van, s ha erről tudtok, jelentősen megkönnyíthetitek folyamataitokat.

Jelen világotokban egyelőre még szükség van pénzre. Főleg városaitokban, ahol szinte minden a pénzforgalomra épül.

Egy nagyvárosban spirituális életet élni, távol a természettől, „távol” egymástól, nagyszerű lehetőség a tanulásra.

Ügyesen „marketingelt” jósok ülnek televíziótok képernyőjén, üzleti vállalkozások sora épül látszat „ezotériára”. Megértjük, hogy sokan közületek nem látják a „kivezető” utat, s keveseteknek van ínyére a valódi Vezetés felvállalása, esetleg még az eddig rendszeres tértisztításokat is elkezdtétek elhanyagolni.

Egész iparágak épülnek „stratégiákra”, azaz az elme szüleményeire. Rengeteg időt és pénzt szántok arra, hogy kitaláljátok, hogyan működik az, ami Van, s annál kevesebbet arra, hogy tegyétek a dolgotokat.

Ismételjük, mindezzel nincs semmi baj. Ha jól érzitek magatokat a bőrötökben, akkor a helyeteken vagytok, de ha nem, érdemes változtatnotok.

Amit a mostani időkben megtanulhattok, az a valódi értékek felismerése.

Mi továbbra is azt mondjuk, amit eddig mindig. A talmit felcserélni az értékre lehet, de nem érdemes. A spirituális út nem mindenkinek való, s nem is szaladgálnak rajta túl sokan.

Körülötte rengetegen vannak, s egyre többen, rajta azonban kevesen.

Aki valóban végig akar menni ezen az úton, az meg fogja találni a kincseket.

A ti döntéseteken múlik, hogy továbbra is követitek a „tömeget”, vagy felvállaljátok vezetői szerepeteket saját életetekben. Amennyiben ezt a döntést képesek vagytok meghozni, hamarosan megérkeznek hozzátok a segítségek.

Csakhogy ezeket stratégiákkal, elme szintjén, nem fogjátok tudni megérteni, ahogy pénzért sem vásárolhatók meg.


2012.03.13


Az Égi Mesterek( Jézus, Buddha, Babaji, Mária Anya, Mária Magdolna,

St. Germain, stb.) üzenete alapján leírta: Serrano-Correcher Maria-

Luisa

+36/20/9 362 411

masaserrano@gmail.com

www.bekeveled.hupont.hu

www.ezohirnok.hupont.hu

 

rafael3.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 120
Heti: 236
Havi: 1 932
Össz.: 525 231

Látogatottság növelés
Oldal: Az Égi Mesterek üzenete a hitről II. 2012.03.13
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »