Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu


horusz_3.jpg

2012

A váltás éve


A bolygót és az egész emberiséget érintő változás ebben az évben eléri azt a szintet, amikor a régi szokásokhoz, beidegződésekhez ragaszkodó egyének egyre feszültebbek, frusztráltabbak lehetnek. Egy-egy látszólag semmit mondó szó, olyan reakciókat válthat ki a másikból, amire nem számítunk. Ezeknek, a jelenségeknek a megértéséhez és kezeléséhez több együttérzésre, belátásra, elfogadásra van szükség. A közeli jövőben a Föld, mint önálló, saját szabad akarattal rendelkező szellemi létező, eléri az ötödik dimenzió alsó határát. Innentől kezdve még inkább úgy érezhetjük, hogy nő rajtunk a nyomás, minden sokkal hamarabb fog megtörténni, és visszaköszönni. Minden gondolatunknak, tettünknek az „eredménye" rövidebb időn belül fog a hétköznapi életünkben megjelenni, hamarabb fogunk tetteink következményével szembesülni, az ok-okozat törvénye, a karma törvénye szerint. Ezt esetenként nehéz lehet kezelni. Ezért döntöttek, úgy a Szellemi Hierarchia azon tagjai, akikkel Saci együtt dolgozik, és a Kristálykoponyák Tanácsa is, hogy ezeket, a szerda estéket is felhasználja arra, hogy minél több háttér információt adjon át azoknak, akiket ezek a témák érdekelnek, hiszen érinteni mindenkit érintenek a változások, de a választ az egyénnek magának szükséges megadnia, arra a kérdésre, hogy hogyan tovább. Továbbra is a régi, ha úgy tetszik 3. dimenziós működést választja, amikor is egyre nagyobb nyomásként éli meg azt, ami vele történik, és a hosszabb utat választja, vagy a magasabb rezgésszámú Földdel harmóniában, szeretne élni. Egységben szeretne élni, vagy továbbra is az elkülönültségben akar élni. Ez az egyén szabad választása és döntése, amivel hosszú, nagyon hosszú időre meghatározza az élete, életei alakulását. Ezen okok folytán minden olyan ember, aki a saját sorsát a kezébe szeretné venni, megkap minden segítséget, ha kéri. Ehhez mindösszesen nyilatkoznia szükséges a döntését illetően és kérni a segítséget, akár a Teremtőtől, akár a Szellemi Hierarchia bármely tagjától, akihez fordulni szeretne. Kérhet segítséget Jézustól, vagy Mihály arkangyaltól, az őrangyalaitól, vagy bármely vallás, bármely képviselőjétől, az Égi Mesterektől, beleértve St. Germaint, Mária Anyát, Buddhát, stb. Kérni azért szükséges, mert a Teremtő és a Szellemi Hierarchia tagjai is tiszteletben tartják minden Lény, /nemcsak az ember/ szabad akaratát.

A leghétköznapibb elintézni valóinkhoz is kérhetünk segítséget, de a kapcsolatot nekünk szükséges velük keresni.

2012 - ez az évszám már sok éve bekerült a köztudatba, úgyis, mint világvége, úgyis, mint dimenzióváltás. Miközben erről emberek milliói tudatos szinten, mit sem tudnak, vagy, ha igen, nem hiszik el, vagy nem veszik komolyan/ tisztelet a kivételnek/, hogy ez a Föld történet szempontjából is fontos időszak, hiszen látszólag semmi sem történik. Pedig ezenközben a Föld magasabb dimenzióban mozog, mint több ezer évig tette, megemelkedett a rezgésszáma, amitől, van, aki jobban, van, aki rosszabbul érzi magát. Jelenleg a Föld a 4. dimenzió felső határához közelít, és rövid időn belül átlép az 5. dimenzió alsó régióiba, és ezzel egy ÚJ Kor beköszöntét, egy kor hajnalát hozza, az Új Földön az emberiség, új életfeltételek között „találja" magát. Ezért is fontos a testi, lelki, szellemi „jólétünk" megteremtése, megtartása.

Egyre több lesz a „felébredt" ember, de ezeket, a folyamatokat tudatosan megélni vagy „belecsöppeni"  nem mindegy. Ebben az átmeneti korban, komoly, nagy lépést tehetünk a spirituális tudatosságunk „visszaszerzésért". Ma már a hazavezető úton járunk, van, aki ebben aktívan vesz részt, van, aki kevésbé tudatosan, de ők is a hazavezető úton járnak.


Gaál Sarolta

Sorselemző, Bach-virágterapeuta

 +36-20-373-2978 

 www.egivandor.hupont.hu



saci_angyalok.jpg




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 104
Tegnapi: 184
Heti: 288
Havi: 4 017
Össz.: 927 539

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 A váltás éve
Ezo Hírnök - © 2008 - 2024 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »