Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

jade.jpg

 

A Kristálykoponyák Tanácsának üzenete 2012.02.13

 

Ismét jelentkezünk, mert úgy látjuk, elakadtatok az úton és még mindig egymásra vártok. Nos, ebben a hónapban a Pártatlanság témájával foglalkozunk, s feladatul azt kaptátok, nézzétek meg annak az embernek a szempontjait, akit a legkevésbé „szívleltek”.

Amennyiben ezt megtettétek és szempontjait megértettétek, az hatalmas lépés részetekről az elfogadás felé.

De vajon el is fogadtátok az illetőt?

Van, amikor értjük a másik szempontjait, azonban nem értünk egyet velük. Sokan közületek ezt „bajnak”, „összeférhetetlenségnek” minősítitek és hajlamosak vagytok emiatt elhatárolódni a másik embertől.

Megismételjük: nincs rálátásotok az Egészre, egyikőtöknek sem. Minden ember a Valóság egy szeletét látja csak. Van, aki többet, van, aki kevesebbet, de a teljes Igazságot nem ismerhetitek, nem is bírnátok el.

Mivel világotokban is isteni összerendezettség van, s nem véletlenül találkoztok egymással, érdemes lenne ezt a szempontot is figyelembe vennetek. Ha nem értetek egyet egymással, az nem baj, mindössze másképpen látjátok a valóság azon szeletét. Ha bajnak minősítitek, az arról szólhat, úgy gondoljátok, ti látjátok az Igazságot, a másik nem. Javasoljuk, vizsgáljátok meg a hatalomhoz való viszonyotokat és azt, miért is azonosítjátok magatokat a Teremtővel, illetve milyen formában. Nem ti vagytok a Teremtő, csak a Teremtő részei.

Az elfogadás azzal kezdődik, hogy elfogadom, nem tudhatok mindent, nincs rálátásom dolgokra és bizony ezen a hosszú úton, melyet eddig megtettem, hibáztam eleget. Nem vagyok tökéletes, ott tartok, ahol, a másik pedig azért érkezett az utamba, hogy ismét felismerhessek és megtanulhassak valamit magamról.

Ha az emberek képesek lennének így hozzáállni a másikhoz, jóval kevesebb lenne világotokban a pusztítás.

Ha el tudom fogadni önmagam tökéletlenségét, akkor valószínűleg ezt a másik emberben is képes leszek elfogadni, akkor pedig miért is bántanám azért, mert ő másképpen lát dolgokat?

Érdemes lenne inkább örülnötök ennek. Annak, hogy ismét találkozhattatok egy olyan nézőponttal, melyet eddig nem vettetek figyelembe.

Ismét tanulhattatok valamit.

Az elfogadás nem azt jelenti, hogy egyet is értek a másik nézőpontjával, hanem azt, hogy még ha nem is értek egyet vele, akkor is el tudom fogadni, hogy a másik ezt így látja. Nem erőszakolom rá a „saját” látásmódomat, magamra sem hagyom ráerőszakolni az övét, jól meg tudunk lenni egymással így is, és mindenki teszi a dolgát.

Jelenlegi politikai pártjaitok, és még az ezotéria világa is nagyszerűen tükrözi a Valódi Elfogadás hiányát.

Ez a „hiány” tart távol benneteket egymástól, növeli elszigeteltségeteket, s nehezíti továbblépéseteket, a valódi, kölcsönösségen alapuló megoldások felé.

Az, aki szerint csak az ő igaza az egyedüli Igazság, alapvetően megsérti az Univerzum törvényeit.

A maga nézőpontjából, mindenkinek igaza van. A politikusnak, a koldusnak, a bankárnak, a köztisztviselőnek. Ismételjük, a maga nézőpontjából.

Csakhogy az egyéni szempontokon kívül, vannak más szempontok is és ezekben a szempontokban, ha tudjuk, ha nem, ott vannak az Univerzális szempontok is.

Ezeket nem figyelembe véve, vagy csak látszólag figyelembe véve, Valódi Megoldások ismételjük, nem születhetnek.

Mi innen azt látjuk, még mindig sérelmeket hánytorgattok a másik orra alá és áthárítjátok a felelősséget másokra.

Nem unjátok még?

A megoldás rendkívül egyszerű, csakhogy ahhoz első körben, érdemes lenne belátnotok, hogy tévedtetek, utána pedig eldöntenetek, hogy meg akarjátok oldani a helyzetet úgy, hogy annak minden szereplője számára kölcsönösen megfelelő megoldás születhessen.

Persze csak akkor, ha már elegetek lett az „acsarkodásból” és békében akartok élni.

Ez nem függ a helyzet többi szereplőjétől. Lehet, hogy ők a harcot választják, s továbbra is a „saját” igazságukhoz ragaszkodnak, kihagyva a történetből az Univerzum törvényeit.

Ne bánjátok egy pillanatig sem, mert ezeket a törvényeket kihagyni nem lehet, betartani pedig érdemes.

Ha a békét választjátok, hamarosan megláthatjátok a harcok „hiábavalóságát”, s onnan a belső csendből, pártatlanul lesztek képesek szemlélni a pártok harcát.

Ahhoz, hogy el tudjátok fogadni a másik embert, először is érdemes megnéznetek, hogyan, mivel segítette egyéni fejlődéseteket. Mert az illető mindig segítőként érkezik életetekbe, még az is, akit „ellenségnek” tituláltok.

Lássátok meg Egészében életetek folyamatát, ahogy azt is, mivel járult hozzá a másik ember ahhoz, hogy ott tarthassatok, ahol most vagytok. Ha képesek vagytok meglátni ezt a segítséget, akkor máris kiléptetek az elszigeteltségből és tettetek egy lépést a másik felé.

Ha még mindig arra vártok, hogy a másik jöjjön rá előbb, mennyi mindent köszönhet nektek, várhattok az idők végezetéig. Elvárásaitok megléte ugyanis annyit jelent, nem sokat értettetek meg abból, amiről eddig beszéltünk, s pont ezekkel tarthatjátok távol magatoktól elvárásaitok „tárgyát”.

Tehát ismét megkérdezzük: Mit választotok, a békét, vagy a harcot?

Folytatjátok azt az életet, mely egyre kevésbé tetszik nektek, vagy léptek egyet az Ismeretlenbe és kinyújtjátok kezeteket önmagatok és a másik felé?

A döntés egyes-egyedül a Ti kezetekben van.

2012.02.13

 

A Kristálykoponyák Tanácsának üzenetét leírta: Serrano-Correcher Maria-Luisa

Bach-virágterápia tanácsadó, Tenyérelemző

+36/20/9 362 411

masaserrano@gmail.com

www.bekeveled.hupont.hu

www.ezohirnok.hupont.hu

 

izisz5.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 155
Tegnapi: 68
Heti: 812
Havi: 2 508
Össz.: 525 807

Látogatottság növelés
Oldal: A Kristálykoponyák Tanácsának üzenete a pártatlanságról II. 2012.02.13
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »