Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

 

saci_lotusz_februar.jpg

 

A Kristálykoponyák Tanácsának üzenete 2012.02.14

 

A havi téma a pártatlanság, mely az Új Föld és lakóinak egyik alapvető hozzáállásává válik még ebben az évezredben. A fotonövön áthaladva, ezen idő alatt a Föld és teljes lakossága, beleértve a növény és állatvilágot, valamint a Föld teljes szerkezetét teljes átalakulásnak néz elébe. Jelenleg elértük annak a szakasznak a határához, amikor is még egyszerre volt jelen, mind a három dimenzió. Ahogy a Föld, mint saját szabad akarattal rendelkező tudatos létező, a saját rezgésszámát fokozatosan emelve, elérte a küszöböt, az átlépés az ötödik dimenzió alsó régióiba heteken belül várható. Ami ebből előre látható és várható, az az, hogy minden embernek döntenie lesz szükséges, hogy mi mellett teszi le a voksát, maradni akar azon a szinten, ahol éppen van, vagy a magasabb rezgésszintű élőhelyet választja. Ebben, mint mindig mindenben, az egyén dönt, egyedüli felelősként a saját élete felett. Igaz, ami igaz, most egy kicsivel többről van, lesz szó, mint a napi mit vegyek fel kérdése, mivel az életfeltételek hamarosan elkezdenek megváltozni, és a felgyorsult események közepette minden nap vizsgázni fogunk. Ki, mire, hogy reagál, minden gondolatnak, szónak, tettnek „hamarabb” lesz „eredménye”, hamarabb fog visszaköszönni az egyén életébe. „A ki, mint vet, úgy arat”, törvénye szerint. Ha úgy tetszik ez a vizsgaidőszak, nos, senkit se fognak kizárni a felemelkedési folyamatból, azoknak is módjuk van, lesz igent mondani, akik hallani se akartak arról, hogy van Isten, hogy többször élünk fizikai testben, és lehet, hogy erőszakos bűncselekményt is elkövettek, de mivel megbánták, amit tettek és készek változni, ez a  változtatásra való hajlandóság a belépő az 5. dimenzióba. Bárki, akárki, aki úgy dönt, hogy másképp akar élni, mint azelőtt, belátva, hogy hibát követett el, akármelyik térben és időben, és mivel tetteinek karmikus következményeivel nem számolt, most lehetősége van, kb. nyár derekáig másképp dönteni, mint azelőtt. Elég a következő szándéknyilatkozatot tennie, és nyitott szívvel felvállalni a felelősséget tetteiért.

A szándéknyilatkozat a következő:

Felvállalom, amit tettem. Vállalom a felelősséget tetteimért, feladom az eddigi hozzáállásomat, és Egységben akarok élni, felismerve, hogy minden EGY.

Az Egyetemes Szeretetenergiát befogadva, magamon átengedve akarok mostantól élni és dolgozni, betartva a földi és az Univerzális törvényeket. Kérem az Égi Mesterek (Jézus, Buddha, Mária Anya, Mária Magdolna, St. Germain, stb.) segítségét, hogy ebben a döntésemben ki is tudjak tartani, és egyben kérem, hogy jóvátehessem, amit elvétettem. Hogy erre, hogy és mikor fog sor kerülni, nem én döntöm el. Rábízom magam a Felettes Énemre, és a belső hangomra. A Felettes Énem ismeri az utat, és mostantól törekszem ezen útmutatások alpján élni és tenni a dolgom, egy jobb, békésebb világ eljövetelében bízva és azzal harmóniában élve.

A pártatlanság elve nélkül nem lehetne, nem létezne a Feltételnélküli Szeretet, ami az Univerzum alapenergiája és a Teremtő hozzáállása, minden létezőhöz, mindahhoz, ami van.

E nélkül az elv nélkül nem lehetne se béke, se szeretet, örök háborúság lenne, hiszen kinek az oldalára álljon az, aki mindeneket egyformán szeret. Ezért ajánljuk mindazoknak, akik a felemelkedés mellett döntöttek a következő szándéknyilatkozat megfontolását, ill. megtételét:

Mindenki, bárki, bármit is követett el ellenem vagy családom bármely tagja ellen bármelyik térben és időben, gondolatban, szóban vagy tettben, annak itt és most megbocsátok. Kérem Jézus és az Égi Mesterek segítségét, hogy ebben a döntésemben ki is tudjak tartani.

Ezennel feloldom, és semmisnek nyilvánítom minden olyan kijelentésemet, fogadalmamat, amit bármelyik térben és időben is tettem, hogy kinek a pártjára fogok állni vitás esetekben, vagy ki mellett teszem le, tettem le a voksomat. Pártoskodás helyett, egyenlő esélyeket adok mindenkinek, hogy ki-ki a maga igazának a tudatában, továbbra is harcolni akar a saját igazáért, vagy belátva, hogy ez is mint, minden, nézőpont kérdése.

 A pártatlanságot választva éli tovább az életét, ez az egyén szabad választása és döntése, és most újra felhívva a figyelmet arra, hogy hosszú, nagyon hosszú időre dönt saját további sorsa, élete, életei felett. Ez akkor is így van, ha az egyén ezzel tudatos szinten nincs tisztában.

A jelenlegi helyzet ezt hivatott segíteni, hogy minden egyes ember a saját hétköznapjaiban vele és a vele közelállókkal történtekre, hogyan reagál, hogyan viszonyul a különböző információkhoz és mi mellett dönt. A pártatlanság nem könnyű a jelen helyzetben, de tanulható, elsajátítható, és ahogy egyre több ember fog ráébredni, hogy itt van valami, amit ő eddig figyelmen kívül hagyott, lesz könnyebb az élete, nemcsak neki a környezetének is.

Ehhez még egy kis segítséget ajánlanak az Égi Mesterek, ez is egy szándéknyilatkozat, melyet napi szinten ajánlott, esetleg naponta többször is hangosan kimondani, vagy, ha az adott helyzetben ez nem megoldható, elég magunkban elmondva is segíti az egyén spirituális ébredését, vagy, ha úgy jobban tetszik saját belső békéjét, lelkiegyensúlyát, erejét megőrizni, megtartani. A szándéknyilatkozat a következő:

Itt és most, saját szabad akaratomból úgy döntöttem, hogy ettől a perctől kezdve, törekszem arra, hogy a jövőben ne tegyek különbséget szegény-és gazdag, békés-és haragos ember között, a társadalmi ranglétrán bárhol állók között, elfogadva, hogy mi mindannyian az emberiség családjába tartozunk, egyek vagyunk a természettel és a földi élet minden formájával, tudatos létezőként, a Teremtő által teremtve, és előtte egyenjogúként egyformán szeretve, az egész részeként élve és cselekedve.

A Kristálykoponyák Tanácsa arra kéri az embereket, hogy vegyenek egy nagy levegőt, húzzanak egy vonalat, hogy ez volt eddig, és saját életútjukra rátalálva döntéseiket átgondolva, hozzák meg, mert a saját életükért a felelősséget nem háríthatják át másra. Mindegy ki, mit mondott, kire hallgatott vagy, kire nem hallgatott az illető, a döntéseiért, mindenki maga felel, önmaga és Teremtője előtt. Nem lehet vég nélkül a másikra mutogatni, ez az időszak lejárt. Volt, ami volt, az a múlt, elkezdődött a visszaszámlálás, és aki most is a harcot és a pártoskodást választja, hosszú, nagyon hosszú időre dönt élete, életei felett.

Bp., 2012-02-14.

 

Az Égi Mesterek, és a Kristálykoponyák Tanácsának üzenete alapján, leírta:  Gaál Sarolta

      Bach-virágterapeuta, sorselemző, jósnő

           +36-30-685-8260, saroltagaal@gmail.com,

                                                                                                www.egivandor.hupont.hu

 

saci_kaldeus.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 120
Heti: 218
Havi: 1 914
Össz.: 525 213

Látogatottság növelés
Oldal: A Kristálykoponyák Tanácsának üzenete szintén a pártatlanságról... 2012.02.14
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »