Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

babaji.jpg

 

A „divatezotériáról”, a „kókler” tanítókról, a „szakma” felelősségéről és arról, hogy „az emberek nem nyitottak az Igaz Tanításokra”.

Az „ezoterikus” körökben mostanában gyakran lehetett hallani a fenti jelzőket, kijelentéseket, ezért szeretnénk pár dolgot letisztítani ezzel kapcsolatban.

Mint tudjátok, hitrendszereitek jelentősen befolyásolhatják mindennapjaitokat, s ezek a hitrendszerek az Egészre is kihatással vannak.

Most, hogy a Földbolygó, elérte az 5.-ik dimenzió alsó határát, egyre több embernél tapasztalható érdeklődés az ezoterikus tanítások iránt. Ezek a tanítások kint vannak a könyvesboltok polcain, a magazinok rovataiban, az interneten. Ez nem baj, ez van.

Azt kérdezitek, hogyan tudják az emberek megkülönböztetni a valódi tanítást, a nem valóditól?

Nos, ez a kérdés önmagában is mosolygásra késztet bennünket.

Ki mondja meg, mi a valódi tanítás és mi nem?

Minden egyes ember, leszületése előtt eldönti, mi az, amit jelen inkarnációjában meg szeretne tanulni, kiválasztja azokat a helyzeteket, embereket, akik ebben a segítségére lehetnek, vagyis szabad akaratából döntést hoz. Innentől fogva ezek a segítségek meg is érkeznek életébe, még akkor is, ha adott helyzetben ezeket nem segítségként éli meg. Tehát minden egyes embernek élete során azzal a helyzettel, azokkal az emberekkel van dolga, akik segíthetik őt, vállalt életfeladatának megvalósításában. Lehet, hogy az illetőnek pont egy általatok „kóklernek” nevezett tanítóval van dolga, vagy egy „nem tiszta” tanítással ahhoz, hogy legközelebb felismerje a „tisztát”, azaz azt, ami elvezeti őt életfeladata megvalósításához, vagy a magazinok horoszkóp rovatát böngészve jut arra az elhatározásra, hogy elmélyülne pl. az asztrológiában. Ebből a nézőpontból a „kókler” tanító tanítása is tiszta tanítás, ahogy a „felszínes divathoroszkóp” is segítheti a mélyebb megértést.

Miért is kategorizálnátok?

Ha valakit kóklernek tituláltok, javasoljuk végiggondolni, mit jelent számotokra a kóklerség, a hiteltelenség és érdemes mélyen magatokba néznetek, ti hol csináljátok ugyanezt és miért ítélkeztek, miközben a pártatlanságot hangoztatjátok.

A „szakma felelőssége” témában először is megkérdeznénk benneteket, mit jelent számotokra a szakma. Kinek, minek tartjátok magatokat? Ezoterikusnak, terapeutának, szellemi tanítónak, netalán spirituális mesternek? Ha már kategorizálni akartok, szerintünk egy szakma felelőssége arról szólhat, hogy tagjainak mekkora az adott szakmára vonatkozó tudása és mekkora az egyéni felelősségvállalásuk mértéke. Ha így nézzük, egy szakmához szükségeltetik az elméleti, gyakorlati tudás és az egyéni felelősségvállalás.

Mi innen úgy látjuk, ti az egyéni felelősségvállalást tanítjátok különböző „szakmai” technikákkal, miközben a saját életetekért sokszor nem vállaltok felelősséget. Persze egy tanító attól még, hogy a saját életében nem éli, közvetíthet csodálatos tanításokat, azonban idővel, érdemes megtanulnia, ezekkel a tanításokkal összhangban léteznie, ha valóban felelősséget szeretne vállalni az életéért.

Tudjuk, hogy ez „nem könnyű feladat” számotokra, mégis a tanításaitok lényege ez, s ideje elhinnetek, hogy ez megvalósítható.

A ti felelősségetek az, hogy megvalósuljatok, s élő példaként „világítsátok” az utat a többi ember előtt. Innentől fogva mindegy, hogy szellemi tanítónak, vagy kőművesnek nevezitek magatokat, gyógyító jelenlétetek bármelyik szakmában is tevékenykedtek, megnyugvást hoz az embereknek.

Természetesen nem mindenkinek az a feladata, hogy még ebben az életében megvalósuljon, van, akinek igen, célként azonban érdemes ezt felismernetek és ezért tevékenykednetek.

Ne értsetek félre, attól még a „titulusok” fontosak, hiszen bizonyos embertársaitoknak ezek segíthetik a kezdeti eligazodást útjukon, ahogy egy darabig nektek is fontosak lehetnek.

Spirituális fejlődésetek bizonyos szakaszánál azonban ezek a kategóriák jelentéktelenné válhatnak, s válnak is, amikor megszületik a megértés. Amennyiben ragaszkodtok a „státuszhoz”, megtehetitek, azonban ezzel elódázhatjátok a Valódi Megértést.

Aki tisztában van az ok-okozat törvényével, az valószínűleg nem fog olyat tenni, ami nincs összhangban az Univerzális törvényekkel, ha megteszi, lehet, hogy Valójában nincs tisztában velük és van még mit tanulnia.

Az „emberek nem nyitottak az Igaz Tanításokra” hitrendszer nagyon mély és régi sebeket takar, ezt tudjuk. A helyzet az, hogy ez egy tévhitrendszer, melyet ideje elengednetek.

Sok volt az üldöztetés, a gúnyolódás, értetlenség az elmúlt több ezer évben. A hatalom iránti vágy felütötte fejét a beavatottak köreiben is, valódi megoldások közösségi szinten nem, vagy csak nagyon lassan születtek.

Ezeknek a csalódásoknak, frusztrációknak a feloldásán, a mai napig is dolgoztok, ezt látjuk és ismételten emlékeztetünk benneteket, ezt az utat ti választottátok. Mi nem kértünk benneteket erre, s főleg nem kényszerítünk semmire sem. Bármikor abbahagyhatjátok, amikor jól esik nektek, s dönthettek másképp, amennyiben ezt akarjátok.

Az emberek akkor nyitottak az Igaz Tanításra, amikor Igaz Tanítást kapnak. Az, hogy ez a tanítás mikor kerül megértésre bennük, mikor tudatosodik, nem a ti dolgotok. A ti dolgotok az lehet, hogy törekedjetek Igaz Tanításokat átadni a másiknak, ezt pedig akkor tudjátok megtenni, ha befogadjátok ezeket a tanításokat. Ha nem elmétekből cselekedtek, hanem felettes Énetekre hallgatva. Ha bíztok annyira Bennünk, hogy tudjátok, mi mindig a lehető legjobbat akarjuk nektek.

Az elme mondja azt, hogy az emberek nem nyitottak az Igaz Tanításra. Mi azt mondjuk, arra nyitottak csak igazán, s ha a sok, általatok „hamisnak” nevezett próféta hallatja is szavát, aki Igazságra vágyik, ahhoz eljut az Igaz.

Ha hamis prófétákat hallasz magad körül, légy Te az Igaz, ha divatezotériának látod a szakmád, taníts hiteles ezotériát. Ha nem érdekelne a divat és a kóklerek, miért is foglalkoznál velük? Ha érdekel, mi lehet ennek az oka?

Tanítsd az Igazságot életed minden pillanatában, mással ne foglalkozz.

Ha pénzkereseti forrásnak, hatalmad megélésének lehetőségeként tekintesz képességeidre, vajon tudsz-e felhőtlenül örülni a létednek, s ki tudsz-e tartani akkor is utadon, mikor létfenntartásodat „veszélyezteti” a pénztelenség?

Mondod-e csak, hogy jól vagy, elégedett az életeddel, vagy valóban az vagy, a maga Teljességében?

Ha igen, akkor van mit tanítanod, s hidd el, megtalálnak a nyitott szívek, ha nem, akkor Te keresd azok társaságát, akiktől megkapod válaszaidat.

S lehet, hogy a válasz nem az ezotéria „reflektorfényében” keresendő.

2012.03.07

 

Az Égi Mesterek (Jézus, Buddha, Babaji, Mária Anya, Mária Magdolna,

St. Germain, stb.) üzenete alapján leírta: Serrano-Correcher Maria-

Luisa

+36/20/9 362 411

masaserrano@gmail.com

www.bekeveled.hupont.hu

www.ezohirnok.hupont.hu

 

gabriel4.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 178
Tegnapi: 68
Heti: 835
Havi: 2 531
Össz.: 525 830

Látogatottság növelés
Oldal: Az Égi Mesterek üzenete a divatezotériáról 2012.03.07
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »