Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

 

 

anubis.jpg

 

 Köztudati hatások 2018.05.16.-án

(alkalmankénti megjelenés, jelentősebb köztudati hatások esetében)

  

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Imhotep, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya, Mihály arkangyal védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség,szeretet,pártatlanság energiákat.                     

 

Az ember, nem azonos az érzéseivel, gondolataival, a jelenlegi átmeneti

időszakban pedig ennek tudatosítása, nagyon fontos azok számára, akik

szeretnék jól érezni magukat a bőrükben.

Magasabb megértési és rezgésszinten működni, azt is jelenti

egyben, az ember megtanul egyre inkább lekapcsolódni a

köztudatról, vagyis függetleníti magát a köztudati hatásoktól.

Ez olykor nem egyszerű feladat, ám nem is lehetetlen. Amennyiben valaki

képes beazonosítani, hogy amit aktuálisan érez, gondol, az nem az

övé, hanem a köztudaté, dönthet úgy is, a köztudati hatásoktól függetlenül

is jól érzi magát.

Úgy határoztam, alkalmanként, röviden megosztom veletek, milyen

köztudati hatásokat érzékelek egy-egy napon.  

Ezek nyilván a saját érzékeléseim, a teljesség igénye nélkül, ám akiket

érdekel, azoknak segítséget nyújthat annak beazonosításához, amit

aktuálisan éreznek, gondolnak, annak mekkora része lehet saját és

mekkora köztudati.

A beazonosított érzéseket, gondolatokat, kéréssel el lehet vitetni

gyógyító helyükre, mely tevékenységgel, tisztul az ember

környezete és a köztudat is.

Akiket a mélyebb okok is érdekelnek, azoknak ajánlom figyelmébe az

oldalon megjelent és folyamatosan, havonta megjelenő írásokat, melyek

központi témája, az elmúlt években a hitrendszerváltás, illetve

"dimenziók egybenyílásáról 2014.01.19" című anyagomat, mely

talán, az oldalon megjelet írások közül, a leginkább közérthetőbben

fogalmazza meg a jelenlegi, átmeneti időszak főbb jellemzőit /E menüpont

alatti menüpont/.

Azok számára pedig, akik nyugodtabban, békésebben szeretnének élni a

jelenlegi, átmeneti időszakban, és ezért hajlandók tenni is, ajánlom

figyelmükbe a személyes Bach-virágterápia tanácsadás lehetőségét,

melynek részletei megtalálhatók a "Bach-virágterápia tanácsadás"

menüpontban /felülről a 3.-ik menüpont/.

Serrano-Correcher Maria-Luisa/Mása/, 2017.12.11.

 

Köztudati hatások 2018.05.16., szerda

Pánik, felnagyított félelmek, erőteljes belső feszültség és nagymértékű kedvetlenség lehet tapasztalható ma köztudati szinten. Az Uránusz tegnapi jegyváltását, egyesek jól érzékelhették, az eddig kevésbé sikeresen kezelt belső feszültségek, jelentős felerősödése, igen kellemetlen érzetekkel járhat (hidegrázás, idegrendszeri zavarok, álmatlanság, vagy nyugtalan alvás). Az „elegem van, nem bírom tovább, beleőrülök, ha valami nem változik, nem bírom látni a pofáját, hányingerem van tőle" érzeteit, kéréssel el lehet, sőt ajánlott elvitetni gyógyító helyükre, főleg, mert többen ma igencsak hajlamosak lehetnek a türelmetlenségre is, ami elvitelkérés hiányában, halmozottan hátrányos helyzeteket eredményezhet. Egy-egy múltbéli, „nehezebben megélt” életesemény „energetikai lenyomatai” okozhatnak további szorongásokat egyesekben, nehezebbé téve a felismerést is, hogy maga a helyzet több mindenben hasonló ugyan, ám jóval kisebb „kaliberű”, s az egyén boldogul vele, amennyiben a szorongások helyett, magára a feladatra koncentrál. A köztudatról való lecsatlakozás, ma azok számára is nehezebben működhet, akik egyébként "gyakorlott lecsatlakozók", ám mint minden, ez is elmúlik.

Egyébként meg, lehet gyakorolni.:)

A délelőtti, koradélutáni „köztudati pánikot”, koraestére valószínűleg nagyobb nyugalom váltja fel (a köztudat elfárad), így az este remélhetőleg sokak számára nyújt alkalmat, a nyugodtabb pihenésre is.

Fizikai tünetek: depresszív tünetek, végtag és hátfájdalmak, erős feszülések a test különböző részein, végtag ropogások (pl. hirtelen felállásnál roppan a térd), alapvetően kellemetlen közérzet.

 

Köztudati hatások 2018.05.09., szerda

Igen érdekes, „kettős” köztudati hatások tapasztalhatók a mai napon. Egyrészt a tompaság és az érdektelenség, már napok óta jelen van köztudati szinten, ma is. A „nincs kedvem semmihez és senkihez” programról le lehet csatlakozni, ahogy a közöny tudatállapotából is ki lehet jönni, amennyiben valaki így dönt. A „mindenki mondja a magáét és alig érdekel valakit, mit mond a másik” jelenség csak tovább erősítheti a csömör, beletörődés érzeteit egyéni szinteken. Másrészt a harmadik dimenziós működések jelenlegi megerősödésével, előtérbe került köztudati szinten a hatalmaskodás, a hatalommal történő visszaélés, megfélemlítés által, és értelemszerűen a szorongás, illetve a düh. Az ember könnyen tapasztalhat ma nagyon gyorsan váltakozó tudatállapotokat, és/vagy, nagyon gyorsan érkező visszájahatásokat (a megfélemlítésre például, igen gyorsan érkezhet válaszként a lázadó düh), hajlamos lehet továbbá „rohangálni, mint pók a falon”. A választások utáni egy hetet leszámítva, az utóbbi időben a megszokottnál mégis nagyobb nyugalom volt jelen köztudati szinten, melynek az is oka, hogy a „kormány” elsősorban önmagával, saját belső ügyei intézésével volt elfoglalva, és „békén hagyta az embereket”.

A jelenlegi köztudati hatások is nagyon hasonlóan írhatók le. A felszínen, nagy a mozgólódás, ingerlékenység, feszültség, a tompaságból, közönyből fakadó frusztrációk, ám a mélyből, egyre határozottabban érzékelhető egyfajta stabil, és egyre stabilabb nyugalom és rend.

 

Köztudati hatások 2018.04.11., szerda

Szépen, lassan ocsúdik a köztudat a „választások” után. Az, ami most folyamatában előjön egyéni szinteken, a történtekkel kapcsolatban, igen „értékes anyag”. Már amennyiben valaki felismeri, mit is érez, gondol az eseményekkel kapcsolatban és kéri elvitelüket gyógyító helyükre. Az „új”, magasabb minőségű megoldásoknak, nézőpontoknak ugyanis, hely „szükségeltetik”.

Egyesek most döbbentek rá, meg lettek vezetve, mások saját bőrükön érezhetik, milyen az, amikor véleményüket teljesen figyelmen kívül hagyva döntenek a fejük felett. Többen vélhetik úgy, munkájuk feleslegessé vált, amin évek óta keményen dolgoztak, nemhogy nem hozta meg a gyümölcsét, hanem még nehezebb helyzetet eredményezett. Csalódás, frusztráció, kilátástalanság, reménytelenség, s az egyre erőteljesebben jelentkező kétségek, kérdések, vajon, hogyan fordulhatott ez elő? Ki, mit rontott el, ki, miben felelős? Persze, van bőven győzelmi mámor és kárörvendés is.

Ez a magyarországi köztudat, jelenlegi állapota.

A Föld rezgésszintjének emelkedésével, egyre több hasonló gondolat, érzés jöhet elő egyéni szinteken, a Föld rezgésszintje, pedig már meghaladta a 4.-ik dimenziós rezgésszint alsóbb tartományait. Itt csak „metafórikusan” jegyzem meg, ami „2,23-as” rezgésszinten győzelemnek látszik, az „4,23-on”, egyre inkább realizálódó vereségnek (a káröröm elvitelét, már ha előjön, javasolt kérni elvitelre gyógyító helyére).

Az, hogy a jelenlegi időszakot ki, hogyan éli meg, nagyban múlik fényteste erősségén. 4.-ik dimenziós rezgésszinten működő egyéneknél például jól érzékelhető, ahogy a „politikai játszmák”, egyszerűen csak leoldódnak, lepattannak az emberről. Az elmúlt napokban nagyon hírtelen, és nagyon jelentőset erősödött a 3.-ik dimenziós erőtér, ám ezt több embernél, nem a hasonló esetekben eddig megszokott „energetikai visszarendeződés” követte, hanem az alacsonyabb rezgésű energiák hírtelen kioldódása, lepattanása. Ez érzetileg, igen kellemetlen történet tud lenni, szédüléssel, bizonytalansággal, gyorsan váltakozó tudatállapotokkal, esetleg fizikai rosszullétekkel kísért folyamat, mely mulandóságának tudatosítása, segíti az összeszedettséget.

Minden ember eldöntheti, benne marad a frusztráló érzések, gondolatok alacsony rezgésű tudatállapotában, vagy összeszedi magát és nagyobb örömmel, lelkesedéssel stb. teszi tovább a dolgát.

Ha már "választásról" volt szó, lehet választani.:)

 

Köztudati hatások 2018.04.09., hétfő

11.05. A magyarországi köztudati folyamatokat, jelenleg erősen "elborítják" a választásokkal kapcsolatos gondolatok és érzések. A választások eredménye, még azokat is meglephette, akik a kormánypárt győzelmében hittek. Míg a tegnapi nap folyamán, az éter tele volt változtatási szándékkal, reménnyel, lelkesedéssel, tettrekészséggel, a mai napon a döbbenet, csalódottság, beletörődés érzetei keverednek az extatikus örömmel és kárörvendéssel, a tegnap este folyamán elfogyasztott nagyobb mennyiségű alkohol következményeivel, ami igen kellemetlen formában „csapódhat le” a köztudatra csatlakozó egyéneknél. Egyeseknél fejfájás, gyomorfájás, emésztési zavarok léphetnek fel, másoknál szédülés, koncentrációs zavarok, depresszív tünetek jelentkezhetnek.

A jelenlegi „köztudati” helyzet kezeléséhez, a tértisztítás, mécses gyújtása, aromaterápia, sós vizes felmosáson stb. mellé, két anyagot szeretnék ajánlani. Az egyik, egy részlet, a 2018-as év tendenciáiról 2018.01.01. című írásomból, a másik, a Gaál Sarolta által megírt Békekötés szövege Természetesen, ma is lehet, sőt ajánlott gyakorolni az elvitelkérést.

A 2018-as év tendenciáiról 2018.01.01.

A kormánypárt, valószínűleg megnyeri a választásokat, ami bizonyos nézőpontból rendjén is van, hiszen a kormánypártot alkotó emberek, bizonyos karmikus tartozásaikat, éppen ebben a pozícióban tudják rendezni. Politikai szinten a 2018-as év, még inkább a showról és a cirkuszról fog szólni, hiszen több politikus érdeke, hogy az emberek figyelmét, a politikai hatalmi játszmákon tartsák, és még véletlenül se kalandozzon el ez a figyelem olyan megoldások keresése felé, melyek nem szolgálnak politikai érdekeket. Politikai érdekeket, jelenleg az szolgál, hogy maradjanak az egyre minősíthetetlenebb hatalmi játszmák, ezen játszmákban a lehető legtöbb ember vegyen részt, attól függetlenül, a hatalmi hierarchia melyik részén helyezkedik el valaki, s mindez, még jó darabig ne is változzon. A politikai show műsorokhoz, jelenleg adottak a főszereplők is, akik 2018-ban az eddigieknél még elképesztőbb, még szélsőségesebb műsorokkal állnak a nagyközönség elé. A “kenyér és a cirkusz”, egészen addig köti le a figyelmet, ameddig az emberek jelentős részének, erre igénye van, ezt az igényt azonban, egyre nagyobb erőfeszítések árán lehet csak kielégíteni.   Mindemellett úgy vélem, a 2018-as év, amolyan “vízválasztó” év lesz. A Föld rezgésszintje egyre inkább emelkedik, a 3.-ik dimenziós működések, egyre inkább ellenállnak ennek, ám ellenállás ide, vagy oda, maguk a működések egyre kevésbé tarthatók fenn. Az idei évre, még inkább igaz lehet a mondás, mely szerint “olykor nagyobb áldás, ha az ember vágyai nem teljesülnek, mint ha igen”, s bizony többen azok közül, akik 2018-ban hatalomra kerülnek, néhány év múlva valószínűleg bánni fogják, hogy nem léptek ki hamarabb a játszmából. Ennek megfelelően, a köztudat állapota is valószínűleg romlani fog még egy darabig, így a köztudati hatások felismerése és kezelése, kiemelt fontosságú azok számára, akik békésebb, nyugodtabb életet szeretnének élni. Ez annak felismerésével kezdődik, ahogyan az ember érzi magát, az egyáltalán nem biztos, hogy az ő érzéseiről, gondolatairól szól, hanem lehet, hogy a köztudatéról. Ez alatt nem azt értem, hogy az ember lelki, mentális állapotáért a köztudat felel, hanem azt, hogy az ember bizonyos programjai által, kapcsolódik a köztudathoz, s amennyiben felismeri eme “kapcsolódási programokat”, változtat rajtuk, ki tudja vonni magát a köztudati hatások alól. A 2018-as köztudati hatások ugyanis, éppen arra hajlamosíthatják az embert, hogy még szélsőségesebb irányba mozduljon el a működése. Az értékrend első helyére, még inkább a pénz, annak megtartása és gyarapítása kerüljön, az egészség pedig valahol a sor végén kullogjon, az optimizmussal együtt, s várja sorát, ami addig nem is jön el, ameddig az ember úgy nem dönt, változtat az értékrendjén. A Föld rezgésszintjének emelkedése, lehet segítség az ember számára, értékrendje megváltoztatásához, ám akadályozhatja is ebben. Segítség lehet, amikor valaki annyira belefárad az állandó rohanásba, a rengeteg információba, aggodalomba, félelembe, hogy azt mondja, “állj, újratervezés van”. Amikor valaki összes szenvedése ellenére sem hajlandó, még csak figyelembe sem venni az alapvető változtatások lehetőségét, akkor akadályoztatás van. Ám nem a Föld rezgésszintjének emelkedése az akadályoztatás oka, hanem az ember, aki nem hajlandó belátni és változtatni. Ilyenkor jönnek a váratlan, derült égből villámcsapásszerű “kényszerhelyzetek”, melyekből vagy tanul valaki, vagy az addiginál még mélyebbre süllyed. Idén még gyorsabban és aktívabban jöhetnek azok a helyzetek, melyekben az ember eldöntheti, segít magának, vagy továbbra sem hajlandó ezt megtenni. Azok számára, tehát, akik életüket a Föld rezgésszintjének emelkedésével összhangban igyekeznek élni, még több lehetőség adódik a gyakorlásra, az eddigi ismeretek elmélyítésére, ugyanakkor, és ezt fontosnak tartom kiemelni, az eddig megszerzett rutin, jelentősen meg is könnyítheti életüket. Belátással, vagy kényszer hatására tehát, az emberek többségének élete, a jelenleg tapasztalt “köztudati ámokfutások” ellenére, előbb-utóbb mégis nyugodtabb mederbe tud terelődni, még ha ez jelen pillanatban, nem is tűnik megvalósíthatónak. Az ehhez hasonlatos változások előtt azonban, jelentős mélypontok, összeomlások következhetnek be azoknál, akik elleállnak a változásoknak, s jelenleg még sokan vannak, akik “nem érzik elég rosszul magukat ahhoz, hogy valóban változtassanak”. Összefoglalva: Az egyre követhetetlenebb politikai, gazdasági, pénzügyi stb. események, 2018-ban, egyeseknél még nagyobb zavarodottságot, káoszt eredményezhetnek az életükben, másoknál éppen fordítva, segítenek felismerni a valóban fontos, értékes dolgokat. A rend és a káosz tehát, egyszerre fejti ki hatását a világban, s e kettősségen felülemelkedni, csak az elfogadás energia magasabb minőségének segítségével lehetséges. Mindemellett fontosnak tartom kiemelni, egyáltalán nem "törvényszerű" megvárni a mélypontokat, összeomlásokat. Az ember használhatja a józan eszét, odafigyelhet jobban az érzéseire, kérheti nála tapasztaltabb emberek tanácsait, vagyis minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy még ezt az igen aktív, kaotikus, átmeneti időszakot is, viszonylagos nyugalomban, nagyobb kilengések nélkül élje meg.

 

Békekötés.

Élve jogommal, a szabad akarattal, szabad akaratomból a békét, az elfogadást választottam. A harcot, manipulációt, bármilyen, végletekben való,  jó vagy rossz szándékú, kizáró, szélsőséges elképzelést, bármivel való visszaélést,  mind mentál, mind asztrál, mind fizikai síkon befejeztem. A fontossági sorrendemben az egészségem az első. Minden Élő, Létező, bármilyen létformában élő számára, nyitott a lehetőség, a jó vagy rossz szándékból, bármiért folytatott harc, manipulálás, befolyásolás, általánosítás, összemosás, túlzott kontrol, a végletekig való kitartás, bármi, bárki mellett,  visszaélések, szélsőségek befejezésére. Minden Létezőnek lehetősége van, a félreértések tisztázására, belátásra, a tanulságok levonására, a hibák kijavítására, a belső béke elérésére, az elfogadás, tiszta szándék, az energiák magasabb minőségeire való csatlakozásra, hitrendszer váltásra. A váltás, a döntéssel elkezdődik. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan szándékú, jó vagy rossz szándékú, manipuláló, befolyásoló, ártó energiákat, tisztátalan, ártó lényeket, melyek  az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös tisztelet, csekély vagy túlzott voltának, vagy hiányának következtében, a Föld energiarendszerébe kerültek, a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat. Ez a békekötés számomra életbe lépett. Minden Élő, Létezőnek, nemcsak az embernek, saját döntése, lehetősége, felelősége, hogy jó vagy rossz szándékból, folytat-e harcot, játszmát, manipulációt, az alacsony megértési és rezgésszintet választja, vagy, a feltétel nélküli szeretet és elfogadás energia hitrendszerét, a tiszta szándék,  béke, és az elfogadás energia magasabb minőségeit, a testi, lelki, mentális egészséget, együttműködést, békét önmagával, a Földel, az emberekkel, az állat, növény és ásványvilággal választja. Az átálláshoz, a hitrendszer váltáshoz, dönteni szükséges. A döntésig, és a belső békéig, bármilyen létformában Élő Létező, mikor és milyen tapasztalatokkal jut el, az egyéni. Lehetséges, hogy itt és most, az is lehetséges, hogy sok év múlva, ebben a témában sincs határidő. Van kitől segítséget kérni. Lehet és szükséges is segítséget kérni, nyújtani, elfogadni azt, egymástól, az ÉgiFöldi Segítőktől, a Felettes Éntől és a Földtől is”.  Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat az ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, szelídség, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, tisztelet, tudatosság, nyitottság, tisztánlátás, hiánya, csekély, illetve túlzott volta miatt, a Föld energiarendszerébe kerültek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, itt és most, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

anubis.jpg
  

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 58
Tegnapi: 98
Heti: 58
Havi: 5 576
Össz.: 486 774

Látogatottság növelés
Oldal: Köztudati hatások 2018.05.16.-án
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ezohírnök - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »