Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

  

 

anubis.jpg

 

 Köztudati hatások 2018.10.01., hétfő

(alkalmankénti megjelenés, jelentősebb köztudati hatások esetében)

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Imhotep, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya, Mihály arkangyal védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség,szeretet,pártatlanság energiákat.                     

 

Az ember, nem azonos az érzéseivel, gondolataival, a jelenlegi átmeneti

időszakban pedig ennek tudatosítása, nagyon fontos azok számára, akik

szeretnék jól érezni magukat a bőrükben.

Magasabb megértési és rezgésszinten működni, azt is jelenti

egyben, az ember megtanul egyre inkább lekapcsolódni a

köztudatról, vagyis függetleníti magát a köztudati hatásoktól.

Ez olykor nem egyszerű feladat, ám nem is lehetetlen. Amennyiben valaki

képes beazonosítani, hogy amit aktuálisan érez, gondol, az nem az

övé, hanem a köztudaté, dönthet úgy is, a köztudati hatásoktól függetlenül

is jól érzi magát.

Úgy határoztam, alkalmanként, röviden megosztom veletek, milyen

köztudati hatásokat érzékelek egy-egy napon.  

Ezek nyilván a saját érzékeléseim, a teljesség igénye nélkül, ám akiket

érdekel, azoknak segítséget nyújthat annak beazonosításához, amit

aktuálisan éreznek, gondolnak, annak mekkora része lehet saját és

mekkora köztudati.

A beazonosított érzéseket, gondolatokat, kéréssel el lehet vitetni

gyógyító helyükre, mely tevékenységgel, tisztul az ember

környezete és a köztudat is.

Akiket a mélyebb okok is érdekelnek, azoknak ajánlom figyelmébe az

oldalon megjelent és folyamatosan, havonta megjelenő írásokat, melyek

központi témája, az elmúlt években a hitrendszerváltás, illetve

"dimenziók egybenyílásáról 2014.01.19" című anyagomat, mely

talán, az oldalon megjelet írások közül, a leginkább közérthetőbbe

alatti menüpont/. Azok számára pedig, akik nyugodtabban, békésebben

szeretnének élni a jelenlegi, átmeneti időszakban, és ezért hajlandók tenni

is, ajánlom figyelmükbe a személyes Bach-virágterápia tanácsadás

lehetőségét, melynek részletei megtalálhatók a "Bach-virágterápia

tanácsadás" menüpontban /felülről a 3.-ik menüpont/.

Serrano-Correcher Maria-Luisa/Mása/, 2017.12.11.

 

Köztudati hatások 2018.10.01., hétfő

Hetek óta, igen erőteljes a mozgás köztudati szinten. Rengeteg a feladat, mely az egyes egyénekre „hárul”, mindennel boldogulni, egyre inkább csak befelé figyeléssel és tudatosítással lehetséges. A befelé figyelés, jelenleg a gyakorlott „befelé figyelők” számára is nehezebben működhet, mivel az eddig meg nem oldott karmikus feladatok, „egyszerre zúdulhattak a nyakukba”. A megszokottnál gyakoribb kilengések, a „befelé” felöl a „kifelébe” pedig, igen kellemetlen testi, lelki, szellemi tünetekkel járhatnak. Az értetlenség, érdektelenség, közöny, beletörődés, nyűglődés stb. érzetei, továbbra is nagy számban vannak jelen köztudati szinten, melyeket tovább fokozhat a nagymértékű fáradtság.  Az egyes egyénekre „háruló” rengeteg feladat, ráadásul hajlamosíthatja az embert a túlzott nyüzsgésre, az át nem gondolt döntésekre, a szétszórtságra, figyelmetlenségre stb.

Jelen időszakban, kiemelten fontos megállni egy kicsit és alaposan végiggondolni, milyen az ember aktuális értékrendje, valóban ama cél felé halad-e, amit kitűzött maga elé, tényleg azt akarja-e, amiről úgy véli, akarja stb. A visszatekintés, összegzés, amennyiben „szükséges” értékrend módosítás, különösen azok számára jelenthet óriási segítséget, akik a „nagy rohanás közepette”, már csak a rohanást érzékelik, önmagukat, más embereket, azok érzéseit, gondolatait, teljesen figyelmen kívül hagyják.

A hatalom és hála hitrendszere, a maga nagyrészt harmadik dimenziós működéseivel, egy darabig még erősödni fog a Földön, a köztudat állapota tehát valószínűleg romlani fog. Ez a tendencia, egyesek számára jól érzékelhető, így aztán „nem csoda”, hogy annyi tüsszögő, köhögő, prüszkölő és egyéb fizikai „nyavalyától szenvedő” ember jár-kel az utcán. Az elfogadás energia magasabb minőségére történő csatlakozást, sok ember vállalta életfeladatában. A tanulási folyamat során, előfordulhat, hogy az ember nehezebben boldogul, ám ha az értékrend világos (az értékrend első helyén az ember egészsége áll), a célok megfogalmazásra és kimondásra kerülnek, s mindezt tettek is követik, van kiút a legnehezebb élethelyzetekből is.

 

Köztudati hatások 2018.09.04., kedd

Az iskolakezdés költségeinek tudatosításával, és a hó eleji számlák megérkezésével, a köztudatban jelenleg nagyobb számban vannak jelen az anyagi félelmek, és az ezekhez társuló programok, mint az, „ebben a hónapban kenyéren és vízen fogunk élni”, „eljött a szegénység időszaka”, „próbáljunk meg az eddigieknél még inkább spórolni”, „miből vesszük meg ezt, meg azt, ha egyszer nincs pénz” stb.

A leírtakhoz hasonlatos gondolatok, komoly frusztrációkat eredményezhetnek egyéni szinteken, egyeseknél fizikai tünetekkel kísérve, mint fejfájás, emésztési, szív és gerinc bántalmak. Az ember ingerlékenyebb, feszültebb lehet az átlagosnál, könnyebben „bonyolódhat” „parttalan vitákba”, veszekedésekbe, „felesleges” konfliktusokba, kiemelten „párkapcsolati téren”.

Esik az eső, ami ugyan felhívja a figyelmet az érzelmek felismerésének és tudatosításának fontosságára, kérdés az, ki veszi észre a „teendőket” és teszi meg a megfelelő lépéseket.

Amikor valaki rácsatlakozik a félelem energiájára, tudatállapota beszűkül. Anyagi félelmek esetében, az ember hajlamos csak azt látni, hogy „nincs, vagy kevés a pénze valamire”. Minden más érték, a „homályba vész”. Ajánlatos ma ebből a tudatállapotból „feljebb kúszni”, pl. olyan formában, hogy az egyén megnézi a „pénzen kívüli” értékes dolgokat is az életében, illetve elvitelkérés és tértisztítás segítségével. Nyugodtabb, összeszedettebb állapotban, a megoldások is jobban láthatók.

 

Köztudati hatások 2018.08.31., péntek

Nagyon finom, lágy energiák tapasztalhatók jelenleg az éterben, ami kiválló alkalmat nyújthat némi pihenésre, ellazulásra. Az elmúlt két hét "megfeszített tempója" után, "végre" a fizikai testnek is lehetősége nyílhat a felzárkózásra. Javasolt élni a mai nap eme lehetőségével, mert hamarosan ismételten "fokozódik a tempó", s nem mindegy, valaki mindezt az eddigieknél jobban, vagy rosszabbul kezeli-e. 

Jelentősebb váltások, változások, újratervezés, átállás tapasztalható most sokak életében. Van, akinél az átállás, alacsonyabb tudatállapotokba történik, van, akinél magasabbakba, ami mindkét esetben gyakrabban fordulhat elő jelenleg, az az „instabilitás”. Az „átfűződés” könnyebben kezelhető, az átmeneti állapot tudatosításával, és mindazon érzések, gondolatok elvitelének kérésével, melyek előjönnek az emberben. Mik lehetnek ezek? Bizonytalanság, megsokasodó kétségek, félelmek a jövőtől, tervek, elképzelések gyakoribb borulása, az ennek hatására felszabaduló düh. Egyesek gyakrabban tapasztalhatnak ingerlékenységet, szétesettséget, kapkodásra, túlzott nyüzsgésre való hajlamot. Nehezebben működhet a koncentráció, a józan gondolkodás, előtérbe kerülhetnek a „nem érem utol magam”, az „űzött vad lettem”, a „túl sok a feladat, nem boldogulok” érzései, gondolatai.

A túlzott fáradtság, izommerevség, „nehezen mozdulok”, „már ébredéskor is fáradt” vagyok jelenségei, egyesekben még tovább mélyíthetik a szorongásos tüneteket csakúgy, mint a „nincs időm arra, amit valójában szeretnék” gondolatai, érzései.

Az ember „mindenre tud időt szánni”, ami fontos számára, még akkor is, ha ez jelenleg kivitelezhetetlennek tűnik. Első lépésként, lehet kérni elvitelre gyógyító helyére, a „kivitelezhetetlennek tűnik” programját, máris közelebb kerülhet valaki tervei megvalósulásához, ha azokat „kivitelezhetőnek” látja.

A jelenségek nagy része, köztudati, vagyis egyáltalán nem biztos, hogy az egyén saját érzéseiről, gondolatairól van szó, úgyhogy a javasolt útirány továbbra is a megkülönböztetés és a tudatosítás.

Lehetséges fizikai tünetek: fejfájás, izommerevség, gyakoribb izomhúzódások, jelentős fáradtságérzet, neurológiai panaszok, koncentrációs nehézségek, szédülés stb.

 

Köztudati hatások 2018.07.23., hétfő

Összeférhetetlenség, inkompatibilitás, szélsőséges működések okán fellépett diszharmónia, érdektelenség, közöny, túlhajszoltság érzetei vannak jelen most nagyobb számban köztudati szinten. A túlzott aggodalmak, melyek jelentős részét, az anyagiak miatti aggodalmak tehetik ki, az „átlagosnál” több embernél okozhattak az elmúlt napokban izületi gyulladásokat, szalag húzódásokat, főleg a kezek területén (a kezemben tartom az életem irányítását történet, kevésbé működhetett). Többen ma hajlamosabbak lehetnek a túlzott ingerlékenységre, az olyan dolgokon történő idegeskedésre, melyek mellett más napokon, simán elmennek, vagy a közöny, érdektelenség még mélyebb tartományaival ismerkedhetnek meg, amikor már azok a dolgok sem mozgatják meg az egyént, melyek eddig örömet okoztak neki. Több lehet a félreértés, a kommunikációs zavar, melyek egyesekben még inkább felerősíthetik a kétségbeesés, reménytelenség érzeteit.

Fentiek okán, a mai nap és a hét további része, nagyszerűen alkalmas belső nagytakarításra, az alacsony rezgésű gondolatok, érzések elvitelének kérésére gyógyító helyükre. A féltékenység, irigység, túlzott egoizmus, az erőszakkal történő akaratérvényesítés, mind-mind a 3.-ik dimenziós működés velejárói. „Természetes”, hogy a legtöbb ember élete során, találkozik ezekkel az érzésekkel, gondolatokkal. 5.-ik dimenziós rezgésszinten, eme gondolatok, érzések nem életképesek, így amennyiben előjönnek, elengedésükre is lehetőség van.

A köztudati hatások szempontjából aktívabb hetek, aktívabb tisztulásra nyújtanak lehetőséget, ezért ezt az időszakot célszerű rombolások helyett, építkezésre (fénytest megerősödésre) fordítani. Ilyen formában, az ember, ismét kezébe veheti élete irányítását, ami nemcsak a (kéz) izületi gyulladások gyógyulását segítheti elő.

A következő tünetek gyakorisága megnőhet: erőteljes szédülés, végtag zsibbadások, jelentős gyengeség, erőtlenség (elsősorban a végtagokban), a "furcsa" fizikai tünetek okán érzett szorongás, aggodalom, "sehol sem találom a helyem" és a test egészében érzékelhető inkompatibilitás, "összhang hiánya" érzetek.

A hét további eseményeinek kezeléséhez, idekívánkozik egy részlet, Rudolf Steiner: A János-Evangélium című könyvéből:

„Senkinek sincs joga hozzá, azt mondani, hogy valamely világ nem valóságos; azt mondhatja csak: Nem észlelem. Ugyanis valódi értelemben látni a világot azt jelenti: Szerveim vannak észlelésére. Lehet azt állítani: Csak ezt vagy azt a világot ismerem; nem állíthatjuk azonban: Nem hagyom helyben azt a világot, amelyet a másik észlel. Az ugyanis, aki így beszél, azt követeli, hogy a többiek se észleljenek mást, mint ő; tekintélyalapon követeli, hogy csak az érvényes, amit ő lát. Amikor valaki feláll ma és közli; ez szellemtudományi álmodozás, az, amit a szellemtudományi emberek állapítanak meg, nem létezik, ­­- azzal azt bizonyítja csak, hogy ő és a hasonlók nem észlelnek ilyen világokat. Mi a dolgok igenlésére alapítunk. Aki azonban azt engedi csak érvényesülni, amit észlel, nem csak követeli, hogy ráhagyjuk, amit tud, hanem tekintélyalapon akar a felöl dönteni, amit nem tud. Csúfabb intolerancia nem létezik, mint az, amit a hivatalos tudomány hoz fel ma a szellemtudomány ellenében és ez sokkal rosszabbá fejlődik még majd annál, mint bármikor.”

 

Köztudati hatások 2018.06.19., kedd

Energetikailag, igen aktív időszak kellős közepén vagyunk, ami azt is jelenti, rengeteg a próbatétel az emberek életében, naponta, vagy egy napon belül többször is előfordulhatnak komoly döntési helyzetek. A köztudat állapota is a szerint változik, mennyire sikerül meg és feloldani bizonyos helyzeteket nagyobb tömegek szintjén, vagy/is, nő e olyan mértékben a magasabb megértési és rezgésszinten működő emberek száma, történik-e olyan minőségbeli változás, ami "szélesebb körben" is érzékelhető hatással van a köztudatra. A tegnapi nap, energetikailag igen nehéz lehetett egyesek számára. Komoly „zavarokat érzékelhettek az erőben”. Mintha egy jelentősebb, alacsony rezgésű hadsereg indított volna támadásokat, melyekbe többen belebukhattak. A tömeges elcsúszások olyan jelenségekben mutatkozhattak meg, mikor valaki nem tudott ellenállni a kísértésnek, nem tudott nemet mondani valamire, amire a „józan esze” nemet mondott volna. Hatalom megtartása, anyagi haszonszerzés, státusz megőrzése céljából, az átlagosnál többen bukhatták el személyes történetüket (A hibákból lehet tanulni, és legközelebb másképpen dönteni). Volt ugyan, aki segítséget, tanácsot akart kérni egy másik embertől, ám nem érte el őt, „megmagyarázhatatlannak” tűnő okok miatt, önálló döntésre „kényszerülve” pedig elcsúszott. A mai nap energetikailag jóval kellemesebb a tegnapinál, ami erőgyűjtésre, a történtek végiggondolására, célok, szándékok letisztázására nagyszerűen alkalmas.  

Az elmúlt 1-2 hétben, a 3.-ik dimenziós működések megerősödése tapasztalható a Földön és még mindig felfutási szakaszában van a történet. Voltak ugyan könnyedebb, felszabadultabb napok, melyek azt a látszatot kelthették, hogy valami jelentősebb és „pozitív kimenetelű” változás zajlott le köztudati szinten, ám ez sok esetben látszatnak bizonyult, van, akinél nem. Köztudati szinten jelenleg igen jelentős mértékű a beletörődés, a „nincs mit tenni”, „úgysem változik semmi” programjai, többen úgy döntöttek, abból hozzák ki a lehető legtöbbet, ami éppen van, ám azt a hatalom és hála hitrendszerén belül teszik, miközben a Föld folyamatában áll át a feltétel nélküli szeretet és elfogadás hitrendszere szerinti működésre. A rezgésszintek közötti növekvő eltéréseket, vajon ki fogja kezelni? Ez hozhatott egyeseknél nagyobb mértékű felszabadultság érzéseket, nagyobb belső nyugalmat, a problémák azonban alapjaiban nem oldódtak meg, csak az ellenállás szűnt meg hírtelen. Elnézést a szóhasználatért, ezzel tudom leginkább szemléltetni, mi zajlik jelenleg köztudati szinten. „Lehet rózsaszín papírba csomagolni a kakit, ám attól az még kaki marad”.

A befelé figyelést igen sok minden akadályozhatja jelenleg, belső és külső akadályok egyaránt, könnyebben ki lehet lendülni a belső középpontból stabil Felettes Én szerinti működés hiányában, nehezebben mehet annak tudatosítása is, mi történik éppen az emberrel. Az extázis és az „ész nélküli” sodródás, nem Felettes Én szerinti működés és még csak nem is a hatalom és hála hitrendszerének magasabb tartományaiba tartozó működés, ahogy a lelki, szellemi fejlődés alárendelése az „anyagi jólétnek” is következményekkel jár. Önként és szabad akaratából „eladhatja az ember a lelkét egy tál lencséért”, ám lehet másképpen is cselekedni.

Jelen időszakban igen sokat tud segíteni az embernek, ha még inkább felülvizsgálja céljait és motivációit egy-egy döntésével kapcsolatban, és ha már egyszer sikerült kapcsolatba lépnie a belső hangjával, nem veszíti el ezt a kapcsolatot „látszatmegoldások” miatt.

 

Köztudati hatások 2018.06.06., szerda

A Föld rezgésszintjének emelkedésével, tovább bomlanak a harmadik dimenziós működések, ami jelenleg igen erőteljes feszültségek és indulatok formájában van jelen köztudati szinten. Előfordulhat, hogy egy cég összes dolgozója tevékenyen részt vesz egy project megvalósításában, ám a sikerdíj, kizárólag a főnök zsebébe vándorol, s semmilyen formában nem kerül visszaosztásra a munkatársak között. Ugyancsak „mint bikának a vörös posztó” helyzeteket eredményezhet, mikor a cég vezetője csak annyiban veszi ki részét a „közös” munkából, hogy beszedi a pénzt, mások dolgoznak helyette is, az elvégzett munkához képest aránytalanul kevés pénzért. A hasonló tevékenységek ráadásul egyre inkább nyilvánosan zajlanak, a „vezetés” már arra sem fordít időt, energiát, hogy eltitkolja „ilyen irányú” tevékenységeit. A kihasználás, kizsákmányolás, hatalommal, idővel, munkával, pénzzel stb. történő visszaélések, egyre több embert frusztrálhatnak, egyre inkább, a düh energiára tehát igen könnyen rá lehet csatlakozni mostanában. A főnökséggel, „vezetéssel” való elégedetlenség, jelenleg általános tendencia köztudati szinten, ahogyan ennek a fordítottja, az alkalmazottakkal, „alárendeltekkel” történő elégedetlenség is. Jelenleg nagyobb arányban fordulhatnak elő provokációk „mindkét oldal” részéről, melyek elősegíthetik a dühök kirobbanását.

A düh energiára történő rácsatlakozás, egyesekből komoly dührohamokat válthat ki, a maguk fizikai tüneteivel együtt (magas vérnyomás, agyvérzés közeli állapotok, szívpanaszok), másokban, az elfojtások hatására jelentkező, igen komoly belső feszültség generálódhat, a maguk fizikai tüneteivel együtt (máj és epebántalmak, stresszel járó egyéb fizikai tünetek). A hasonló mértékű düh energiára történő rácsatlakozásokat, célszerű kezelni, mert e nélkül komoly életminőségromlás jelentkezhet az ember életében. Első körben fontos tudatosítani, hogy az egyén rácsatlakozott a düh energiára. A védelem és elvitelkérések hatására, perceken belül érezhető a megkönnyebbülés. Van, akinek egy séta, futás segíthet levezetni a stresszt, van, akinek a jóga, meditáció stb. Sok technika létezik a felgyülemlett feszültség levezetésére, aki ezt megteheti, elvitelkérés mellett, jól ki is ordíthatja magát, lehetőleg egy olyan helyen, ahol nem zavar másokat. Sokan vannak, akik egy-egy stresszesebb helyzetben, káromkodással vezetik le a feszültségüket. Ezzel nem is lenne gond, amúgy sincs, amennyiben a „káromkodó” kitakarítana maga után. Hasonló helyzetekben azonban ritka az elvitelkérés alkalmazása, így az alacsony rezgésű lények, az egyén környezetében maradnak, továbbra is hatással vannak rá, és azoknak az embereknek az életére, akik „fültanúi” voltak a káromkodásnak. Ilyenkor sokat tud segíteni ha a „társaságban” van egy tudatosabb ember, aki attól függetlenül, ő káromkodott-e, vagy nem, alkalmazza a védelem és elvitelkérés technikáját, amivel rengeteget tud segíteni önmagának és környezetének is, hogy egy jóval nyugodtabb légkörben folytatódjon tevékenységük.

  

Köztudati hatások 2018.05.31., csütörtök

A „puskaporos hordón ülök” állapotok nem kellemesek ugyan, ám egy-egy „kirobbanás”, lehetőséget teremthet arra, hogy az ember meghozza azokat a döntéseket, megtegye azokat a lépéseket, melyekről régóta tudja, hogy „előre viszik”, csak éppen halogatta azokat. Jelen időszakban az „együttműködés” fogalma kapcsán fordulhatnak elő nagyobb mértékben „kirobbanások”. Harmadik dimenziós működések esetében (erőteljes hatalom és hála hitrendszere szerinti működések) ugyanis, a hatalom megszerzése céljából követelt együttműködés azt jelenti, „tedd azt, amit mondok, és úgy, ahogy mondom”, azaz „légy a rabszolgám”. Ez nem együttműködés, hanem az alárendelődés követelése, s amikor valaki hasonló helyzetben, csak a másik oldalon (hála) találja magát, az az esetek jelentős részében, dühöt vált ki az emberből. Jelen időszakban, elegendő 1-1 apró inger, hogy „kiboruljon a bili”, a felszabaduló düh mértéke pedig igencsak meglepheti az embert. A düh, hatalmas energia, melyet alkalomadtán nem egyszerű „megfogni”, ám amekkora pusztításra képes, olyan mértékű építkezésre is (elvitelkérés mellett). Az ember eme düh segítségével, sokkal könnyebben emelkedhet felül félelmein, s hozhat meg olyan döntéseket, melyek egy magasabb minőségű együttműködés és egyenrangúság felé vezetnek, mely nem követelhető, hanem kérhető, s nem „gúzsba köt”, hanem felszabadít.

 

Köztudati hatások 2018.05.29., kedd

A tegnapihoz képest, ma már valamennyire kisebb mértékű a „lila köd” és a tompaság köztudati szinten, ugyanakkor az emberek többségénél, csak fokozottabb odafigyeléssel őrizhető meg az éberség. A tél után, hírtelen jött a nyár, a tavasz szinte kimaradt, a természet és az ember is, mintha csak most dolgozná fel az 1-2 hónappal ezelőtti „hírtelen újjászületés” feldolgoznivalóit. „Túl gyorsan” zajlottak bizonyos események, a léleknek és a testnek pedig időre van szüksége a felzárkózáshoz. Mintha a mostani látszólagos „köztudati csend”, erről a felzárkózásról szólna. Az emberben legbelül, forrnak, átrendeződnek a dolgok, megértésre találnak, vagy nem. Egyfajta alapfeszültséget, ingerlékenységet, sokan tapasztalhatnak mostanában magukban, a külvilágban, van, akinél a „puskaporos hordón ülök” állapotok jelentkezhetnek gyakrabban, mikor egy „jelentéktelennek tűnő” szó, gesztus hatására, komoly indulatok szabadulhatnak fel. Ezeket kéréssel el lehet vitetni gyógyító helyükre.

Az elmúlt időszakban sokan hagyták itt a földi létet, több, tömeges baleset fordult elő Magyarországon is, a halál gondolata is többeket foglalkoztathatott mostanában, akár egy szerette elmenetelével kapcsolatban, akár a médiában előforduló hasonló témájú hírek, akár a saját élete, halála kapcsán.

A „látszólagos köztudati csend” mögött, a háttérben tehát nagyon sok minden zajlik mostanában. Sokakat foglalkoztat a „merre és hogyan tovább” gondolata, vagyis az időszak nagyszerűen alkalmas testi/lelki/szellemi nagytakarításra, új célok felállítására, megerősödésre és annak beazonosítására, vajon őt foglalkoztatja-e például a halál gondolata, vagy csupán sikerült rácsatlakoznia a köztudatra.

 

Köztudati hatások 2018.05.22., kedd

Köztudati szinten is előfordulhatnak „dugók”, „torlódások”, „elakadások”, például mint ma, mikor olyan erőteljes asztrális szennyezettség van jelen, mely jelentősebb elvitelkérés hiányában, megakaszthatja magát a tisztulási folyamatot is. Az elmúlt 1,5 hétben, ez az „elakadás”, egyesek számára jól érzékelhető volt. Szinte „beállt az ember köré” a szomorúság, kedvetlenség, reménytelenség, bánat, gyász, közöny, céltalanság stb., az „élni sincs kedvem” érzetei felerősödhettek, vagy az embert „elkaphatta a gépszíj”, s éberséget nélkülöző, „eszement” rohangálásba kezdhetett, hogy ne kelljen szembenéznie meg nem oldott lelki feladataival. „Alkotó emberek”, jelentős elakadásokat tapasztalhattak tevékenységeikben, egyesek „ketrecbe zárt oroszlánnak”, mások erőtlennek, gyengének érezhették magukat a „következő lépés” megtételéhez. Amennyire lazán, könnyedén mehetett a „lépésről-lépésre történő haladás” 2-3 héttel ezelőtt, annyira nehezen, görcsösen, erőltetetten történhetett mindez, az elmúlt 1,5 hétben. Alább bemásoltam a Védelem és elvitelkérés pontos szövegét. Ennek napi 1-2- szeri felolvasása, elmondása, rengeteget tud segíteni abban, hogy az ember „ki tudjon jönni” (ha benne van), az alacsonyabb tudatállapotokból, s nagyobb kedvvel, lelkesedéssel, örömmel tudja tenni a dolgait. A szöveg elmondásával, maga a köztudat is tisztul, segítségével megszűntethetők a jelenleg tapasztalható „dugók”, „elakadások” is. 

Védelem és elvitelkérés

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya, Mihály arkangyal védelmét, egész napra, magamra, a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet, az otthonomra, azokra a helyekre is, ahol éppen tartózkodom, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan szándékú, ártó szándékú, befolyásoló, manipulatív, szélsőséges, tisztátalan, ártó, energia, ártó lény számára.

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, az otthonomból, és arról a helyről, ahol éppen tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó, befolyásoló, manipulatív energiákat, lényeket, melyek az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás, érdeklődés, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös tisztelet, tudatosság, nyitottság, hiánya, vagy csekély, ill. túlzott volta miattazaz, tévedés, összemosás, csúsztatás, ragaszkodás, visszaélés, általánosítás, előítélet, lenézés, megvetés, vádaskodás, gőg, hiúság, elbukás, elcsúszás következtében, a Föld energiarendszerébe kerültek, és elvihetők a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem megőrzése mellett, itt és most, gyógyító helyükre.

Kérem Jézust és Merlint, hogy gyógyítsák a lenyomatokat, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

  

Köztudati hatások 2018.05.09., szerda

Igen érdekes, „kettős” köztudati hatások tapasztalhatók a mai napon. Egyrészt a tompaság és az érdektelenség már napok óta jelen van köztudati szinten, ma is. A „nincs kedvem semmihez és senkihez” programról le lehet csatlakozni, ahogy a közöny tudatállapotából is ki lehet jönni, amennyiben valaki így dönt. A „mindenki mondja a magáét és alig érdekel valakit, mit mond a másik” jelenség csak tovább erősítheti a csömör, beletörődés érzeteit egyéni szinteken. Másrészt a harmadik dimenziós működések jelenlegi megerősödésével, előtérbe került köztudati szinten a hatalmaskodás, a hatalommal történő visszaélés, megfélemlítés által, és értelemszerűen a szorongás, illetve a düh. Az ember könnyen tapasztalhat ma nagyon gyorsan váltakozó tudatállapotokat, és/vagy, nagyon gyorsan érkező visszájahatásokat (a megfélemlítésre például, igen gyorsan érkezhet válaszként a lázadó düh), hajlamos lehet továbbá „rohangálni, mint pók a falon”. A választások utáni egy hetet leszámítva, az utóbbi időben a megszokottnál mégis nagyobb nyugalom volt jelen köztudati szinten, melynek az is oka, hogy a „kormány” elsősorban önmagával, saját belső ügyei intézésével volt elfoglalva, és „békén hagyta az embereket”. A jelenlegi köztudati hatások is nagyon hasonlóan írhatók le. A felszínen, nagy a mozgólódás, ingerlékenység, feszültség, a tompaságból, közönyből fakadó frusztrációk, ám a mélyből, egyre határozottabban érzékelhető egyfajta stabil és egyre stabilabb nyugalom és rend.

 

Köztudati hatások 2018.04.11., szerda

Szépen, lassan ocsúdik a köztudat a „választások” után. Az, ami most folyamatában előjön egyéni szinteken, a történtekkel kapcsolatban, igen „értékes anyag”. Már amennyiben valaki felismeri, mit is érez, gondol az eseményekkel kapcsolatban és kéri elvitelüket gyógyító helyükre. Az „új”, magasabb minőségű megoldásoknak, nézőpontoknak ugyanis, hely „szükségeltetik”. Egyesek most döbbentek rá, meg lettek vezetve, mások saját bőrükön érezhetik, milyen az, amikor véleményüket teljesen figyelmen kívül hagyva döntenek a fejük felett. Többen vélhetik úgy, munkájuk feleslegessé vált, amin évek óta keményen dolgoztak, nemhogy nem hozta meg a gyümölcsét, hanem még nehezebb helyzetet eredményezett. Csalódás, frusztráció, kilátástalanság, reménytelenség, s az egyre erőteljesebben jelentkező kétségek, kérdések, vajon, hogyan fordulhatott ez elő? Ki, mit rontott el, ki, miben felelős? Persze, van bőven győzelmi mámor és kárörvendés is.

Ez a magyarországi köztudat, jelenlegi állapota.

A Föld rezgésszintjének emelkedésével, egyre több hasonló gondolat, érzés jöhet elő egyéni szinteken, a Föld rezgésszintje, pedig már meghaladta a 4.-ik dimenziós rezgésszint alsóbb tartományait. Itt csak „metafórikusan” jegyzem meg, ami „2,23-as” rezgésszinten győzelemnek látszik, az „4,23-on”, egyre inkább realizálódó vereségnek (a káröröm elvitelét, már ha előjön, javasolt kérni elvitelre gyógyító helyére).

Az, hogy a jelenlegi időszakot ki, hogyan éli meg, nagyban múlik fényteste erősségén. 4.-ik dimenziós rezgésszinten működő egyéneknél például jól érzékelhető, ahogy a „politikai játszmák”, egyszerűen csak leoldódnak, lepattannak az emberről. Az elmúlt napokban nagyon hírtelen, és nagyon jelentőset erősödött a 3.-ik dimenziós erőtér, ám ezt több embernél, nem a hasonló esetekben eddig megszokott „energetikai visszarendeződés” követte, hanem az alacsonyabb rezgésű energiák hírtelen kioldódása, lepattanása. Ez érzetileg, igen kellemetlen történet tud lenni, szédüléssel, bizonytalansággal, gyorsan váltakozó tudatállapotokkal, esetleg fizikai rosszullétekkel kísért folyamat, mely mulandóságának tudatosítása, segíti az összeszedettséget.

Minden ember eldöntheti, benne marad a frusztráló érzések, gondolatok alacsony rezgésű tudatállapotában, vagy összeszedi magát és nagyobb örömmel, lelkesedéssel stb. teszi tovább a dolgát.

Ha már "választásról" volt szó, lehet választani.:)

  

Köztudati hatások 2018.04.09., hétfő

11.05. A magyarországi köztudati folyamatokat, jelenleg erősen "elborítják" a választásokkal kapcsolatos gondolatok és érzések. A választások eredménye, még azokat is meglephette, akik a kormánypárt győzelmében hittek. Míg a tegnapi nap folyamán, az éter tele volt változtatási szándékkal, reménnyel, lelkesedéssel, tettrekészséggel, a mai napon a döbbenet, csalódottság, beletörődés érzetei keverednek az extatikus örömmel és kárörvendéssel, a tegnap este folyamán elfogyasztott nagyobb mennyiségű alkohol következményeivel, ami igen kellemetlen formában „csapódhat le” a köztudatra csatlakozó egyéneknél. Egyeseknél fejfájás, gyomorfájás, emésztési zavarok léphetnek fel, másoknál szédülés, koncentrációs zavarok, depresszív tünetek jelentkezhetnek.

A jelenlegi „köztudati” helyzet kezeléséhez, a tértisztítás, mécses gyújtása, aromaterápia, sós vizes felmosáson stb. mellé, két anyagot szeretnék ajánlani. Az egyik, egy részlet, a 2018-as év tendenciáiról 2018.01.01. című írásomból, a másik, a Gaál Sarolta által megírt Békekötés szövege Természetesen, ma is lehet, sőt ajánlott gyakorolni az elvitelkérést.

 

A 2018-as év tendenciáiról 2018.01.01.

 

A kormánypárt, valószínűleg megnyeri a választásokat, ami bizonyos nézőpontból rendjén is van, hiszen a kormánypártot alkotó emberek, bizonyos karmikus tartozásaikat, éppen ebben a pozícióban tudják rendezni. Politikai szinten a 2018-as év, még inkább a showról és a cirkuszról fog szólni, hiszen több politikus érdeke, hogy az emberek figyelmét, a politikai hatalmi játszmákon tartsák, és még véletlenül se kalandozzon el ez a figyelem olyan megoldások keresése felé, melyek nem szolgálnak politikai érdekeket. Politikai érdekeket, jelenleg az szolgál, hogy maradjanak az egyre minősíthetetlenebb hatalmi játszmák, ezen játszmákban a lehető legtöbb ember vegyen részt, attól függetlenül, a hatalmi hierarchia melyik részén helyezkedik el valaki, s mindez, még jó darabig ne is változzon. A politikai show műsorokhoz, jelenleg adottak a főszereplők is, akik 2018-ban az eddigieknél még elképesztőbb, még szélsőségesebb műsorokkal állnak a nagyközönség elé. A “kenyér és a cirkusz”, egészen addig köti le a figyelmet, ameddig az emberek jelentős részének, erre igénye van, ezt az igényt azonban, egyre nagyobb erőfeszítések árán lehet csak kielégíteni.   Mindemellett úgy vélem, a 2018-as év, amolyan “vízválasztó” év lesz. A Föld rezgésszintje egyre inkább emelkedik, a 3.-ik dimenziós működések, egyre inkább ellenállnak ennek, ám ellenállás ide, vagy oda, maguk a működések egyre kevésbé tarthatók fenn. Az idei évre, még inkább igaz lehet a mondás, mely szerint “olykor nagyobb áldás, ha az ember vágyai nem teljesülnek, mint ha igen”, s bizony többen azok közül, akik 2018-ban hatalomra kerülnek, néhány év múlva valószínűleg bánni fogják, hogy nem léptek ki hamarabb a játszmából. Ennek megfelelően, a köztudat állapota is valószínűleg romlani fog még egy darabig, így a köztudati hatások felismerése és kezelése, kiemelt fontosságú azok számára, akik békésebb, nyugodtabb életet szeretnének élni. Ez annak felismerésével kezdődik, ahogyan az ember érzi magát, az egyáltalán nem biztos, hogy az ő érzéseiről, gondolatairól szól, hanem lehet, hogy a köztudatéról. Ez alatt nem azt értem, hogy az ember lelki, mentális állapotáért a köztudat felel, hanem azt, hogy az ember bizonyos programjai által, kapcsolódik a köztudathoz, s amennyiben felismeri eme “kapcsolódási programokat”, változtat rajtuk, ki tudja vonni magát a köztudati hatások alól. A 2018-as köztudati hatások ugyanis, éppen arra hajlamosíthatják az embert, hogy még szélsőségesebb irányba mozduljon el a működése. Az értékrend első helyére, még inkább a pénz, annak megtartása és gyarapítása kerüljön, az egészség pedig valahol a sor végén kullogjon, az optimizmussal együtt, s várja sorát, ami addig nem is jön el, ameddig az ember úgy nem dönt, változtat az értékrendjén. A Föld rezgésszintjének emelkedése, lehet segítség az ember számára, értékrendje megváltoztatásához, ám akadályozhatja is ebben. Segítség lehet, amikor valaki annyira belefárad az állandó rohanásba, a rengeteg információba, aggodalomba, félelembe, hogy azt mondja, “állj, újratervezés van”. Amikor valaki összes szenvedése ellenére sem hajlandó, még csak figyelembe sem venni az alapvető változtatások lehetőségét, akkor akadályoztatás van. Ám nem a Föld rezgésszintjének emelkedése az akadályoztatás oka, hanem az ember, aki nem hajlandó belátni és változtatni. Ilyenkor jönnek a váratlan, derült égből villámcsapásszerű “kényszerhelyzetek”, melyekből vagy tanul valaki, vagy az addiginál még mélyebbre süllyed. Idén még gyorsabban és aktívabban jöhetnek azok a helyzetek, melyekben az ember eldöntheti, segít magának, vagy továbbra sem hajlandó ezt megtenni. Azok számára, tehát, akik életüket a Föld rezgésszintjének emelkedésével összhangban igyekeznek élni, még több lehetőség adódik a gyakorlásra, az eddigi ismeretek elmélyítésére, ugyanakkor, és ezt fontosnak tartom kiemelni, az eddig megszerzett rutin, jelentősen meg is könnyítheti életüket. Belátással, vagy kényszer hatására tehát, az emberek többségének élete, a jelenleg tapasztalt “köztudati ámokfutások” ellenére, előbb-utóbb mégis nyugodtabb mederbe tud terelődni, még ha ez jelen pillanatban, nem is tűnik megvalósíthatónak. Az ehhez hasonlatos változások előtt azonban, jelentős mélypontok, összeomlások következhetnek be azoknál, akik elleállnak a változásoknak, s jelenleg még sokan vannak, akik “nem érzik elég rosszul magukat ahhoz, hogy valóban változtassanak”. Összefoglalva: Az egyre követhetetlenebb politikai, gazdasági, pénzügyi stb. események, 2018-ban, egyeseknél még nagyobb zavarodottságot, káoszt eredményezhetnek az életükben, másoknál éppen fordítva, segítenek felismerni a valóban fontos, értékes dolgokat. A rend és a káosz tehát, egyszerre fejti ki hatását a világban, s e kettősségen felülemelkedni, csak az elfogadás energia magasabb minőségének segítségével lehetséges. Mindemellett fontosnak tartom kiemelni, egyáltalán nem "törvényszerű" megvárni a mélypontokat, összeomlásokat. Az ember használhatja a józan eszét, odafigyelhet jobban az érzéseire, kérheti nála tapasztaltabb emberek tanácsait, vagyis minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy még ezt az igen aktív, kaotikus, átmeneti időszakot is, viszonylagos nyugalomban, nagyobb kilengések nélkül élje meg.

 

Békekötés.

 

Élve jogommal, a szabad akarattal, szabad akaratomból a békét, az elfogadást választottam. A harcot, manipulációt, bármilyen, végletekben való,  jó vagy rossz szándékú, kizáró, szélsőséges elképzelést, bármivel való visszaélést,  mind mentál, mind asztrál, mind fizikai síkon befejeztem. A fontossági sorrendemben az egészségem az első. Minden Élő, Létező, bármilyen létformában élő számára, nyitott a lehetőség, a jó vagy rossz szándékból, bármiért folytatott harc, manipulálás, befolyásolás, általánosítás, összemosás, túlzott kontrol, a végletekig való kitartás, bármi, bárki mellett,  visszaélések, szélsőségek befejezésére. Minden Létezőnek lehetősége van, a félreértések tisztázására, belátásra, a tanulságok levonására, a hibák kijavítására, a belső béke elérésére, az elfogadás, tiszta szándék, az energiák magasabb minőségeire való csatlakozásra, hitrendszer váltásra. A váltás, a döntéssel elkezdődik. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan szándékú, jó vagy rossz szándékú, manipuláló, befolyásoló, ártó energiákat, tisztátalan, ártó lényeket, melyek  az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, kölcsönös tisztelet, csekély vagy túlzott voltának, vagy hiányának következtében, a Föld energiarendszerébe kerültek, a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem megőrzése mellett, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat. Ez a békekötés számomra életbe lépett. Minden Élő, Létezőnek, nemcsak az embernek, saját döntése, lehetősége, felelősége, hogy jó vagy rossz szándékból, folytat-e harcot, játszmát, manipulációt, az alacsony megértési és rezgésszintet választja, vagy, a feltétel nélküli szeretet és elfogadás energia hitrendszerét, a tiszta szándék,  béke, és az elfogadás energia magasabb minőségeit, a testi, lelki, mentális egészséget, együttműködést, békét önmagával, a Földel, az emberekkel, az állat, növény és ásványvilággal választja. Az átálláshoz, a hitrendszer váltáshoz, dönteni szükséges. A döntésig, és a belső békéig, bármilyen létformában Élő Létező, mikor és milyen tapasztalatokkal jut el, az egyéni. Lehetséges, hogy itt és most, az is lehetséges, hogy sok év múlva, ebben a témában sincs határidő. Van kitől segítséget kérni. Lehet és szükséges is segítséget kérni, nyújtani, elfogadni azt, egymástól, az ÉgiFöldi Segítőktől, a Felettes Éntől és a Földtől is”.  Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat az ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, szelídség, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, tisztelet, tudatosság, nyitottság, tisztánlátás, hiánya, csekély, illetve túlzott volta miatt, a Föld energiarendszerébe kerültek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, itt és most, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

 

 

anubis.jpg
  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 150
Heti: 53
Havi: 2 607
Össz.: 515 221

Látogatottság növelés
Oldal: Köztudati hatások 2018.10.01., hétfő
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: cezarománia tünetei - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »