Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

  

 

anubis.jpg

 

 Köztudati hatások 2019.01.15.

(alkalmankénti megjelenés, jelentősebb köztudati hatások esetében)

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Imhotep, Jézus, Mária Magdolna, Máriaanya, Mihály arkangyal védelmét a teljes energiarendszeremre, beleértve a fizikai testemet, a helyre, ahol tartózkodom, az olvasás, értelmezés teljes ideje alatt, mely áthatolhatatlan, minden tisztátalan, ártó energia, tisztátalan, ártó lény számára. Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazt a tisztátalan szándékú, szélsőséges, manipulativ, ártó energiát, tisztátalan, ártó lényt, mely a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem megőrzése mellett elvihető gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges.  Kérem, elfogadom, engedem magamon keresztül átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség,szeretet,pártatlanság energiákat.                     

 

Az ember, nem azonos az érzéseivel, gondolataival, a jelenlegi átmeneti

időszakban pedig ennek tudatosítása, nagyon fontos azok számára, akik

szeretnék jól érezni magukat a bőrükben.

Magasabb megértési és rezgésszinten működni, azt is jelenti

egyben, az ember megtanul egyre inkább lekapcsolódni a

köztudatról, vagyis függetleníti magát a köztudati hatásoktól.

Ez olykor nem egyszerű feladat, ám nem is lehetetlen. Amennyiben valaki

képes beazonosítani, hogy amit aktuálisan érez, gondol, az nem az

övé, hanem a köztudaté, dönthet úgy is, a köztudati hatásoktól függetlenül

is jól érzi magát.

Úgy határoztam, alkalmanként, röviden megosztom veletek, milyen

köztudati hatásokat érzékelek egy-egy napon.  

Ezek nyilván a saját érzékeléseim, a teljesség igénye nélkül, ám akiket

érdekel, azoknak segítséget nyújthat annak beazonosításához, amit

aktuálisan éreznek, gondolnak, annak mekkora része lehet saját és

mekkora köztudati.

A beazonosított érzéseket, gondolatokat, kéréssel el lehet vitetni

gyógyító helyükre, mely tevékenységgel, tisztul az ember

környezete és a köztudat is.

Akiket a mélyebb okok is érdekelnek, azoknak ajánlom figyelmébe az

oldalon megjelent és folyamatosan, havonta megjelenő írásokat, melyek

központi témája, az elmúlt években a hitrendszerváltás, illetve

"dimenziók egybenyílásáról 2014.01.19" című anyagomat, mely

talán, az oldalon megjelet írások közül, a leginkább közérthetőbbe

alatti menüpont/. Azok számára pedig, akik nyugodtabban, békésebben

szeretnének élni a jelenlegi, átmeneti időszakban, és ezért hajlandók tenni

is, ajánlom figyelmükbe a személyes Bach-virágterápia tanácsadás

lehetőségét, melynek részletei megtalálhatók a "Bach-virágterápia

tanácsadás" menüpontban /felülről a 3.-ik menüpont/.

Serrano-Correcher Maria-Luisa/Mása/, 2017.12.11.

 

Köztudati hatások 2019.01.15., kedd

Az elmúlt két hétben, jelentős energetikai átrendeződések voltak tapasztalhatók a világban, melyek hatására, egyeseket, az „elviselhetőnél” erőteljesebben „kínoztak” meg saját ellenállásai. A "jó hír" az, ha előjöttek, akkor elvitelkéréssel el is tudnak menni gyógyító helyükre. Fizikai szinten, a görcsök, feszülések, zsibbadások, gyomorbántalmak gyakorisága megnőhetett. A köztudat jelenleg a következő programokkal van tele: „Ez már túl sok”, „nem bírom tovább”, „belefáradtam”, „alapvető dolgokra sincs erőm” stb., melyeket javasolt kérni elvitelre gyógyító helyükre. Nem véletlen, hogy egyes magyarországi városokban, „kritikus” a levegő minősége. Amennyiben az embernek csak „negatív dolgok” jutnak eszébe a másik emberről, józan kritika helyett, csak „savazni” tudja a másikat, és „nem akar egy levegőt szívni embertársaival”, annak bizony lehet hasonló következménye. A „fáradt vagyok és gyenge” program mögött, sokszor az ego fáradtsága rejlik, mely belefáradt az állandósuló harcokba, ám együttműködni nem akar, vagy még nem tanult meg.Mivel az ellenállások egyéni szinteken olyan életterületeket érinthettek, melyekre az ember különösen érzékeny, egyesek komoly „lelki hullámvasúton” mehettek keresztül az elmúlt időszakban. A lelki folyamatokkal, jelenleg, kiemelten fontos foglalkozni, mert a „szőnyeg alá besöpört történetek”, a későbbiekben, hatványozottan törhetnek felszínre. Visszanézve az elmúlt két hétre, a „kisebb-nagyobb mélypontok, összeomlások” után, azért mindig jött 1-2 nyugodtabb nap, amikor az embernek lehetősége nyílt kipihennie és összeszednie magát.

A mai nap például, alkalmas a „sorok rendezésére”, amivel ajánlott élni. A szél, bár olykor nem kellemes megélni, alaposan ki tudja tisztítani az ember energetikai rendszerét, a nap pedig süt.:)

Meglátjuk, mit vált ki köztudati szinten, a Brexit parlamenti szavazás aktuális eredménye.

 

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyükre, arról a helyről, ahol tartózkodom, mindazokat az ártó, tisztátalan energiákat, lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, szelídség, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, tisztelet, tudatosság, nyitottság, tisztánlátás, hiánya, csekély, illetve túlzott volta miatt, a Föld energiarendszerébe kerültek, és a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása és az egészségem megőrzése mellett, itt és most, elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint, a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem, elfogadom és engedem magamon keresztül szabadon átáramolni: az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat.

 

 

 

anubis.jpg
  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 103
Tegnapi: 338
Heti: 441
Havi: 4 665
Össz.: 533 673

Látogatottság növelés
Oldal: Köztudati hatások 2019.01.15.
Ezo Hírnök - © 2008 - 2019 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »