Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

 

somogyi_peter.jpg

Somogyi Péter

Lélekszerelő, Hagyatékőrző

 

Élj szívből fesztivál

 

Napjainkban olyan világot élünk, amikor mindenki mindent azonnal akar. Amolyan instant megoldásokra vágyik, amely gyorsan és azonnal elviszi őt a megoldáshoz. Ennek megfelelően a kínálat is hatalmas lett, amely ígéri is ezt a gyors, fájdalommentes megoldást.

 

Mi azt valljuk, hogy mindenki kizárólag azt tudja igazán jól csinálni, abban tud kiemelkedőt nyújtani ami a szívéből ered. Az összes többi feladatot lehet jól csinálni, de nem kiemelkedően. A fent említett túlkínálat és az ezzel járó zaj, igazán nehézzé teszi a belső hangunk felismerését, azt, hogy a szívünk szava szerint éljünk. Abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy függetlenül a környezeti terheléstől, a külvilág zajától, sikerüljön meghallanunk a szívünk üzenetét a belső hangunkat.

 

Célul tűztük ki, hogy megfeleljünk egy ősi mondás útmutatásának. A mondás a legenda szerint a Táltos tanítók idejéből való. Akkoriban azt valották, hogy igazán csak egy bűn létezik. Az, ha: Nem válsz azzá aki lehetnél. Mit is jelent ez a gyakorlatban, a mindennapokban? Azt, hogy nem használod az élettől kapott (magadnak választott) képességeidet, se arra, hogy magad boldog légy, se a közösség hasznára. Így az a nagyszerű csoda ami TE vagy, elvész, de nem csak a magad számára, hanem a Teremtett világ is szegényebb lesz nélküle.

Így azt ajánljuk, hogy:

Tarts velünk!

Kívánjuk, hogy:

Légy bátor!

És

Válj azzá aki lehetnél!

 

www.eljszivbol.hu

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 380
Heti: 952
Havi: 6 345
Össz.: 479 775

Látogatottság növelés
Oldal: Somogyi Péter: Élj Szívből Fesztivál
Ezo Hírnök - © 2008 - 2018 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ezohírnök - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »