Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

 

lotusz1.jpg

 

 Tértisztítás tanfolyam.

 

Kérem Anubisz, a Felettes Énem, a Föld, Jézus, Imhotep, Mária Magdolna, Máriaanya, Mihály arkangyal védelmét, arra a helyre, ahol tartózkodom, valamint a teljes energia rendszeremre, beleértve a fizikai testemet is, az olvasás, értelmezés idejére, mely áthatolhatatlan, minden ártó, tisztátalan szándékú, ártó lény, ártó energia számára. Kérem Jézust és Merlint vigyék el gyógyító helyükre, az olvasás, értelmezés alatt, mindazokat az ártó, tisztátalan energiákat, ártó lényeket, melyek elvihetők a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem megőrzése mellett gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind nálam, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem és elfogadom, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, megértés, megbocsátás, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, azokat engedem magamon kereszt szabadon áramlani.                                                          

 

Tértisztítás tanfolyam.

 

Az Égi Vándor. hupont.hu oldalon több cikk is olvasható ebben a témában. Az elméleti alapokon kívül egyszerű napi szinten használható technikákkal foglalkozunk a tanfolyamon. Saját tapasztalataim megerősítettek abban, hogy a védelemkérés és a tértisztítás mennyire fontos, és milyen kevéssé ismert, akár fontosságuk, akár szellemi hátterük, alapjaik. Sok évezrede használja az emberiség ezeket a technikákat, koronként, kultúránként más néven, egyik másik elemét divatból, amivel semmi baj sincs. Sok kisgyerekes család gondjai oldódhatnak meg, ha nem is egyik napról a másikra, bár ilyen is volt, egy, két módszer, rendszeres alkalmazásával. Influenzás időszakokban is jól jön ez az ismeret. Ez a tanfolyam egy alap, melyhez előtanulmányok nem szükségesek. Azok az emberek, akik érzékenyebbek az átlagnál, nagyon nagy hasznát vehetik, az itt elsajátított ismereteknek. Ez a tanfolyam gyógyítóknak, masszőröknek, vezetőknek is szól, segíti munkájukat, valamint egészségük megőrzését. Szó lesz kertek és közösségi helyek energetikai szennyezettségéről, arról, hogy azokat, hogy lehet „megtisztítani”. Eladhatatlannak tűnő ingatlanok egy, két tisztítás után, hamar elkelnek, ezek hátteréről is szó lesz. Indokolatlannak látszó feszültségek szüntethetők meg, nagyon egyszerű módszerek alkalmazásával, ezekről is szól a tanfolyam. A füstölőket, gyertyákat ma már sokan használják, elterjedt használatuk, anélkül, hogy sokan tudnák, hogy milyen szinteken, melyik illat, mire, hogy hat. Ez nem baj, de van lehetőség mögé nézni a láthatónak. A saját, személyes testápolásról, (melybe beleértem, az asztrál és mentál testet is,) annak fontosságáról, kicsit másképp, mint azelőtt, is szó lesz. Ezt a munkát segítik az illatok, Bach-virágesszenciák, aura szoma olajok, tengeri só, stb., ezekkel részletesen foglalkozunk. Erőteljes asztrális, mentális szennyezettség esetén nem ajánlott alapismeretek nélkül tértisztítást végezni, ehhez kérjünk segítséget hozzáértő látóktól.

Akit, érdekel a tanfolyam és részt szeretne venni rajta, kérem, jelezze, valamelyik elérhetőségemen, 2017. 09.21.-ig.

 

Helyszín: Gyöngyház Központ és Biobolt, Budapest, Vörösmarty utca

8. (Pesterzsébet, Városközpont.)

Időpont: 2017. 09. 23. 10 óra 15 perc.                       

 

Gaál Sarolta, Saci.

hitrendszerváltó, jósnő, Bach-virágterapeuta.

saroltagaal@gmail.com,

+36-20-373-2978

 

Kérem Jézust és Merlint, vigyék el gyógyító helyére, arról a helyről ahol tartózkodom, mindazokat a tisztátalan, ártó energiákat, ártó lényeket, melyek akár az olvasás, értelmezés alatt, az elfogadás, tiszta szándék, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság, őszinteség, érdeklődés, belátás, türelem, felelősségvállalás, egészség, derű, elismerés, elégedettség, életöröm, életkedv, figyelem, tisztelet, tudatosság, nyitottság, tisztánlátás, hiány, csekély vagy túlzott volta miatt, a Föld energiarendszerébe kerültek, a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása, és az egészségem, megőrzése mellett elvihetők gyógyító helyükre. Kérem Jézust és Merlint a lenyomatok gyógyítására, mind magamnál, mind másoknál, mindazoknál, akiknél ez a szabad akarat törvényének tiszteletben tartása mellett lehetséges. Kérem és elfogadom: az elfogadás, tisztánlátás, együttérzés, könyörület, hit, remény, bizalom, béke, bőség, nyugalom, erő, öröm, önzetlenség, együttműködés, jóság, bölcsesség, szeretet, pártatlanság energiákat, hagyom magamon keresztül szabadon áramolni.                                                                                    

 

anubis4.jpg 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 101
Tegnapi: 372
Heti: 920
Havi: 5 122
Össz.: 417 919

Látogatottság növelés
Oldal: Tértisztítás tanfolyam. 2017.09.23. 10. óra 15. p.
Ezo Hírnök - © 2008 - 2017 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: augusztusi asztrológia - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »