Ezo Hírnök

www.ezohirnok.hupont.hu

 

lotusz_kep16.jpg

 

BACH-VIRÁGTERÁPIA TANÁCSADÁS

 

A terápia kidolgozójáról, Dr. Edward Bach angol orvosról kapta nevét, aki új szempontok szerint közelítette meg az ember és a betegség összefüggéseit. A virágesszenciák a fizikai betegségekből való gyógyulási folyamatokat és a spirituális fejlődési folyamatokat egyaránt támogatják.

A magasabb dimenziókba való jutáshoz és a magasabb rezgésszinten való tartózkodáshoz, a tudatalatti blokkjainak oldása- az azokkal való szembenézés - fontos állomás.  

Mindazoknak a régi beidegződéseknek az elengedéséhez, amik a harmadik dimenzióhoz kötik az egyént, hathatós segítséget nyújtanak a virágesszenciák.  

A személyre szabott keverékek megkönnyítik a blokkok oldását, az új megoldások megtalálását és azok alkalmazását az életünk bármely területén.

A Bach-virágterápia nagyszerűsége a szelíd, egyszerű megoldásokban rejlik.  Mivel összhangban van a nem ártás ősi törvényével, alkalmazható gyerekeknél, állatok, valamint növények gyógyítására is.

Kidolgozásával dr. Bach messze megelőzte korát és egy rendkívül egyszerű, csodálatos eszközt hagyott az utókorra, melynek fontossága napról napra világosabban látható, azok számára, akik ezzel a lehetőséggel élnek.

Természetesen nem ez az egyetlen módszer, amelynek igénybevételével könnyebben tudunk meggyógyulni és haladni utunkon. A 38 gyógynövény számos kombinációs lehetőséget rejt magában, egy-egy „probléma" megoldásához, egyéni keverék összeállításához.

Ellen javallat nincs, a hagyományos orvosi gyógymódokkal együtt is alkalmazható. A virágesszenciák felhasználási lehetősége rendkívül sokrétű.

A terápia:

Időtartama és díja:               1 óra/7000 Ft cseppekkel együtt

Időpont egyeztetés:               Serrano-Correcher Maria-Luisa (Mása)

Telefon:                                 +36-20-9362 411

E-mail:                                   masaserrano@gmail.com

Web:                                      www.bekeveled.hupont.hu

 

 

 

horusz_5.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 169
Tegnapi: 133
Heti: 302
Havi: 3 845
Össz.: 424 346

Látogatottság növelés
Oldal: Bach-virágterápia tanácsadás Serrano-Correcher Maria-Luisa-val
Ezo Hírnök - © 2008 - 2017 - ezohirnok.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: augusztusi asztrológia - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »